Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

Стример за щука
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Стример за щука
jagger1 написа: ... Ще се радвам да споделите и вие нещо от вашият арсенал...

Чудесни рошковци. Този, оранжевия, след монтажа ли е оцветяван или предварително? Много ми хареса изработката. Супер са. 

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Такава е козината - купешки се продават страшно много варианти - "заешки стрипове"
А, пропуснал съм някоя и друга снимка:

А, пропуснал съм някоя и друга снимка:

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Роска как само ме подсети
Не друго ами след пущането на снимките от твоя страна ме напъпли спомена къде преди около шест години ми обеща неколко таквизи стримерчета :

да ми навържеш

Не друго ами след пущането на снимките от твоя страна ме напъпли спомена къде преди около шест години ми обеща неколко таквизи стримерчета :

да ми навържеш

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Ей този "див петел" го вързах днес. Да им кукурига на зъбатките. Все още не ги докарвам добре стримерите, ама ще се старая. Куката е No 0, дължина на стримера - 12 см., тегло на сухия стример - 1,5 гр., утежнен в предната част с оловна тел.
Ето го и петела:

Ето го и петела:

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.