Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За плувките?
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
За плувките?
Днес четох една тема за ръчно изработените плувки ама немога я намеря сега
Иначе ако някойможе да обясни по-подробно ще се радвам,за да опитам да видим какво ще излезе!

То риба има ама водата е повече.
Взимаш коркова тапа от бутилка вино, цепиш и клечка кибрит...ей ти плувка...
Плувка две...джапанка...със замба по-голяма правиш тапа...останалото е същота..с лечка за дъби или кибритена затягаш линията...
Може и от пенопласт или някаква друга пяна...
За плувките от балса...трябва да имаш програмируем струг с цена около 50 000 уро...има си и софтуер...и т.н.
за пластмасовите не знам технологията...та по добре си вземи коркова тапа и си направи плувка...

Плувка две...джапанка...със замба по-голяма правиш тапа...останалото е същота..с лечка за дъби или кибритена затягаш линията...

За плувките от балса...трябва да имаш програмируем струг с цена около 50 000 уро...има си и софтуер...и т.н.

за пластмасовите не знам технологията...та по добре си вземи коркова тапа и си направи плувка...

=
в магазина са най хубавите.не се притесняваш дали ще станат и не са толкова скъпи.има всякакви модели
-
- вече хвърля и на тежко
-
- ще става разбирач
е ест.говорим за обикновенни плувкиGogata написа:И аз съм така - на магазина! 1,2лв не са кой знае какво! Не говорим за плувки от 10лв нагоре!

То риба има ама водата е повече.
- CERRUTI
- сериозен играч
Днеска от левчето в квартала си взех няколко неща-една макара с 4лагера(жена ми иска въдица...)-16лв./кеп-телескопичен2м.за 8лв./2 звънчета за 1лв./3плувки за левче....rino712 написа:Ай стига бе Риба ти ме уби-на тая плувка да нее имало корда и кукичка,а на кукичката закачен 100кг сом-такава цена и в Австрия не съм виждал,или да не са сложили точката след 3ката
НАСЛУКА!

тялото е от същата материя като джапанка..в нас ги пробвах издържат 4-6гр.но нищо не ти пречи ако искаш да смъкнеш гранажа с малко шкурка да изтъниш тялото....на снимката е излезнала гадно но иначе си е прилична плувка аз с нагорещена кърфица направи дупки за подвижна....

Същите неща в съседния риболовен магазин са-макарата 25лв./кеп-12/звънчета по 1лв.

Даже имаше 4м.телескоп(от материял..ако помните руските телескопи с излятите пласмасови водачи...само че по тънък)с макара с 1лагр,с корда,плувка,тежести и кукички за 14лв

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Много повече се дразня когато скъсам плувка от моите и я загубя, от колкото когато реката ми отнася плувка от 10 лева

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.