Сеч на сьомга в Аляска

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Сеч на сьомга в Аляска

Мнение от svetlio86 »

Здравейте пичове аз просто искам да споделя за един доста успешен излет с уложени 3 риби 1-вата 13 кила 2-рата 9 кила и 3тата 7 кила рибите са 3 сьомги хванати на вла4ене от лодка с дееп сикс и за стръв херинга дълга към 25 санта мястото е Скагуеи,Аляска а 6те ка4а снимки в галярията си утре 6тото 4исто и просто сега е 2 часа през ноща
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

:smt119 :smt119 :smt119 Аляска сьомги - това трябва да е някой филм.

Браво и поздрави от мен разбий ги тия сьомги там и пращай снимки та и ние да видим за какво става дума!
Верния път е най-къс!
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Благородно ти завиждам.Имам познати имали щастието да се борят с такава риба,разказват че изживяванета било невероятно.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Troli

Мнение от Troli »

Светльо обясни моля те,нещо повече за такъма и за диип-сикс,че може тия дни да ми се отвори път към Аляска! :wink: Колко време се вади такава риба? :roll:
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Значи такъма дееп сикс представлява един борд които служи за потапяна на стръвта на дадена дълбочина използва се само при влачене от лодка и за стръв се използва херинга!!!!Наи голямата сиомга от онзи ден бе[е кам 13 кила и я вадиxме кам 10 минути и е невероятно бърза и възвратна риба скача и прави бързи обръ]ания!!!Снимки о]е не сам качил ]ото имам малко проблеми сас софтера на фотото но в наи скоро време ]е го оправя и ]е го слоЯ в галерията!!!Снимката ми в галерията ми е от миналата година сас сиомга 25 паунда или 11кила
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”