Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум


Помощ
Модератор: sapuna
Помощ
Колеги помагайте.Днес жената купила едно толупче около 2,5 кг.И иска да го правим на тава цяло.
Аз до сега винаги съм го пържел.Ако може споделете някоя рецепта




- недялко радков
- ще става разбирач
- Мнения: 359
- Регистриран на: Вто Мар 01, 2011 8:57 am
- Местоположение: Варна
Re: Помощ
Напълни му корема с лук и магданоз 1:1,покрий го с резени домати и лимон,отделно запържи лук.Като омекне лука добави 1 лъжичка червен пипер и веднага след това2-3 настъргани домата(може консерва).Като поизври сока от доматите сипи 100 гр бяло сухо вино.Това го сипваш в тавата при рибата,покриваш с фолио и във фурната на 200 градуса 40-50 мин.Сваляш фолиото и запичаш още 15-20 мин.,като поливаш със соса през 5 мин.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С БЯЛО ВИНО!
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С БЯЛО ВИНО!
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Мнения: 567
- Регистриран на: Нед Яну 10, 2010 10:14 am
- Местоположение: Кърджали
- Обратна връзка:
Re: Помощ
Звучи прекрасно. Записвам си я и при наличие на по едра риба(дано е тази година) ще се пробва.недялко радков написа:Напълни му корема с лук и магданоз 1:1,покрий го с резени домати и лимон,отделно запържи лук.Като омекне лука добави 1 лъжичка червен пипер и веднага след това2-3 настъргани домата(може консерва).Като поизври сока от доматите сипи 100 гр бяло сухо вино.Това го сипваш в тавата при рибата,покриваш с фолио и във фурната на 200 градуса 40-50 мин.Сваляш фолиото и запичаш още 15-20 мин.,като поливаш със соса през 5 мин.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С БЯЛО ВИНО!