Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Струма!!!!
Модератор: Кърцата
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
maver13 написа:Тоя път съм там сигура!!!! Митаче, кажи къде да се ходи, пък и ти ако си в неделя там може да пием по бира - ние сме 2ма бираджии![]()
![]()
в неделя от 16.30 до към 20.00 часа бях на Струма на куклата над Бобошево... приятно на сенчица улова беше слаб общо 7 рибета от които едно кефалче около 200-300гр другите 6 рибки бяха мренки около педя.. интересно кефал го хванах може би случайно на опърпан от дребосъка бял червеи

- maver13
- вече хвърля и на тежко
В неделя бях на Бело поле. Хора много, слънце, жега. Бяхме двама души до обяд - 20 тина яки мрени, 3 скобара - 300-700гр. Фърлихме 5кг. храна и 300гр червеи. В 13.00 си тръгнахме защото жегата беше непоносима, а и на мен ми се ловеше на щека, а там ставаше само за болонезе. Добър риболов, но лудницата по дашните места е ужасна и другия път ще ида някъде, където не кълве и е сянка

aide nasluka
maver13 написа:Ами да ти кажа не съм ходил по тия места от миналата година - все след Благоевград. Ако ти знаеш некое местенце, може и да не е най-дашното, ама да е сянка и да да има дълбочина![]()
имам в предвид няколко места... едното е идеално има сянка и за колата за цял ден но вече не е дълбоко едно друго има със сянка но пък то е много дълбоко и нестава за обикновен риболов абе незнам утре сутринта ще ги огледаме и ще преценим на място ако искаш да сме заедно може да се чакаме на Бобошево

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги, без да ви разводнявам темата, виждам че познавате добре р.Струма. Бихте ли ми казали, дали има удобни места за риболов малко след границата.Почивните дни ще съм в гр.Сандански, но ми се иска да отида откъм гръцката част.Или ако знаете добри места около гр.Сандански?
Благодаря ви предварително и успешен излет на всички.

сори само разкази съм чувал но не съм ходил толкова надолу маста има с повече обикаляне се намират аз съм на тоя принцип обикалям и си харесвам айде наслукаDotuk написа:Колеги, без да ви разводнявам темата, виждам че познавате добре р.Струма. Бихте ли ми казали, дали има удобни места за риболов малко след границата.Почивните дни ще съм в гр.Сандански, но ми се иска да отида откъм гръцката част.Или ако знаете добри места около гр.Сандански?Благодаря ви предварително и успешен излет на всички.