Струма!!!!

Модератор: Кърцата

Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

Айде бе струмаджиите се удремахте нещо :lol:
aide nasluka
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

ако си решил да ходиш по Струма добър изборси направил приятно е пририда и прочие риба има разчитай на трохата няма да сгрешиш.
Наслука!
Изображение
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

Тоя път съм там сигура!!!! Митаче, кажи къде да се ходи, пък и ти ако си в неделя там може да пием по бира - ние сме 2ма бираджии :lol: :lol: :lol:
aide nasluka
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Aиде някой да сподели нещо за Струма че в неделя живот и здраве съм се запътил натам интересуват ме баражите при Благоевград :)
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Като ходих на Железница ,двама местни от Благоевград ,споделиха ,че на баражите не взима ,ама хич :wink: .
Там кълвяло преди и след забраната.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

maver13 написа:Тоя път съм там сигура!!!! Митаче, кажи къде да се ходи, пък и ти ако си в неделя там може да пием по бира - ние сме 2ма бираджии :lol: :lol: :lol:

в неделя от 16.30 до към 20.00 часа бях на Струма на куклата над Бобошево... приятно на сенчица улова беше слаб общо 7 рибета от които едно кефалче около 200-300гр другите 6 рибки бяха мренки около педя.. интересно кефал го хванах може би случайно на опърпан от дребосъка бял червеи :lol: Като цяло съм доволен впредвид че бях много изморен от съзтезанието :lol: ти какво направи напълни ли живарника :lol:
Изображение
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

В неделя бях на Бело поле. Хора много, слънце, жега. Бяхме двама души до обяд - 20 тина яки мрени, 3 скобара - 300-700гр. Фърлихме 5кг. храна и 300гр червеи. В 13.00 си тръгнахме защото жегата беше непоносима, а и на мен ми се ловеше на щека, а там ставаше само за болонезе. Добър риболов, но лудницата по дашните места е ужасна и другия път ще ида някъде, където не кълве и е сянка :wink: :lol: :lol: :lol:
aide nasluka
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

В събота съм на Струма мястото още не го знам но ще е някъде между Пастух и Бобошево...
Изображение
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

Е тоя път нема измъкване. Ще се пие бира!! Ние с братчеда сме в Бобошево от събота сутрин до неделя следобед :lol: :lol: :lol:
aide nasluka
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

maver13 написа:Е тоя път нема измъкване. Ще се пие бира!! Ние с братчеда сме в Бобошево от събота сутрин до неделя следобед :lol: :lol: :lol:

Трябва само да се намерим вие решили ли сте на кое място ще риболовите :lol:
Изображение
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

Ами да ти кажа не съм ходил по тия места от миналата година - все след Благоевград. Ако ти знаеш некое местенце, може и да не е най-дашното, ама да е сянка и да да има дълбочина :?: :?:
aide nasluka
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

maver13 написа:Ами да ти кажа не съм ходил по тия места от миналата година - все след Благоевград. Ако ти знаеш некое местенце, може и да не е най-дашното, ама да е сянка и да да има дълбочина :?: :?:

имам в предвид няколко места... едното е идеално има сянка и за колата за цял ден но вече не е дълбоко едно друго има със сянка но пък то е много дълбоко и нестава за обикновен риболов абе незнам утре сутринта ще ги огледаме и ще преценим на място ако искаш да сме заедно може да се чакаме на Бобошево
Изображение
Dotuk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Dotuk »

Колеги, без да ви разводнявам темата, виждам че познавате добре р.Струма. Бихте ли ми казали, дали има удобни места за риболов малко след границата.Почивните дни ще съм в гр.Сандански, но ми се иска да отида откъм гръцката част.Или ако знаете добри места около гр.Сандански? :) Благодаря ви предварително и успешен излет на всички.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Dotuk написа:Колеги, без да ви разводнявам темата, виждам че познавате добре р.Струма. Бихте ли ми казали, дали има удобни места за риболов малко след границата.Почивните дни ще съм в гр.Сандански, но ми се иска да отида откъм гръцката част.Или ако знаете добри места около гр.Сандански? :) Благодаря ви предварително и успешен излет на всички.
сори само разкази съм чувал но не съм ходил толкова надолу маста има с повече обикаляне се намират аз съм на тоя принцип обикалям и си харесвам айде наслука
Изображение
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

Аз също. В раздела "Успешни излети" има описания на колеги , които са ходили и описват за какво става въпрос.

Успех!!
aide nasluka
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”