търся ПРИЯТЕЛКА

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Аватар
angler
новобранец
новобранец

Мнение от angler »

barutchiata написа:Какво се мръщите на теа двечките.Дебелата жена е предимство...зиме държи топло...лете пази сянка :lol: :lol: :lol:
То хубаво ама тес двечките май на Макдоналдс карат.Бая ще се озори собственика им да ги изхрани.Голям добитък братче. :shock: :lol:
Наслука!!!!!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

angler написа:То хубаво ама тес двечките май на Макдоналдс карат.Бая ще се озори собственика им да ги изхрани.Голям добитък братче. :shock: :lol:
аз имам една РЕЦЕПТА,дето ще позабравят за макдонькдс :wink: на бат ви макМИРЧЕ рецептата се казва :lol: :lol: :lol: тя миленка я знае,ама си трае-не ще да коментира,освен нещо ако е за майтап с мене :lol: :lol: :lol: или може би още НЕ Я ЗНАЕ тая рецепта и тябва да показвам :lol: :lol: :lol: миленкее,сладкооо,изгуби се напоследьк и ОТрозовя форумчето :wink: откак взе книжка и един пьт не се обади :twisted:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Приятелю за салатката съм съгласен че ще ти я правят тези двечките пухкави дами но ще ти трябва много брашно за оная работа така че здраво се дръж.
Аватар
angler
новобранец
новобранец

Мнение от angler »

5кила написа:
angler написа:То хубаво ама тес двечките май на Макдоналдс карат.Бая ще се озори собственика им да ги изхрани.Голям добитък братче. :shock: :lol:
аз имам една РЕЦЕПТА,дето ще позабравят за макдонькдс :wink: на бат ви макМИРЧЕ рецептата се казва :lol: :lol: :lol: тя миленка я знае,ама си трае-не ще да коментира,освен нещо ако е за майтап с мене :lol: :lol: :lol: или може би още НЕ Я ЗНАЕ тая рецепта и тябва да показвам :lol: :lol: :lol: миленкее,сладкооо,изгуби се напоследьк и ОТрозовя форумчето :wink: откак взе книжка и един пьт не се обади :twisted:
То рецепта винаги има.Глад 2 дена и ще видим дали ще имат предпочитания.Че ще и поодслабнат малко. :roll: :lol:
Наслука!!!!!!!
Аватар
Milena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Milena »

... само съм чувала за тази прословута рецепта на Мирчето....
и доколкото знам е от сексуалната кулинария, казват че бил доста добър... :wink: :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Milena написа:... само съм чувала за тази прословута рецепта на Мирчето....
и доколкото знам е от сексуалната кулинария, казват че бил доста добър... :wink: :D
уау :lol: мерси ти за доверието :lol: :lol: :lol: дай да я разиграем тая схема в някой по така...женски форум :wink: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Milena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Milena »

:oops: :oops: :oops:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Re: търся ПРИЯТЕЛКА

Мнение от CERRUTI »

lupo789 написа:търся ПРИЯТЕЛКА която обича да ходи на риба . Аз съм на 34 год. неангажиран материално осигорен. Ходя често на риболов и се надявам да намеря подходящия за мен човек.
Пич чесно ти казвам всичко хубаво омръзва.........
Жена ми е точно такава..досега няма пропуск от как съм с нея да не е дошла с мен(и даже в повечето случаи тя кара колата)ама като разбраха жените на аверите че мойта идва и те почнаха да изявяват желание....и се получава ебати седянката....че вдигат шум едно на ръка,ама мъжете не можеме да си кажеме приказката.....От кога не съм бил на риба само мъжка компания. :( ееее да си псуваме,да не те е страх да пръднеш...(абе липсва чара на мъжката "интимност" :fball: :partyman: :smt014 :smt033 :smt110 ...) :lol: и ако няма дървета да ходиш по 1км. да се испикаш(нема са да ваим "толстолоба"пред чужди булки ;) )....абе знаете за какво говоря..... :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”