Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Каде по р.Марица за шаран ?
Модератор: sapuna
- ribarq
- сериозен играч
Каде по р.Марица за шаран ?
Мисля да заформя някои излет другата седмица , и ми се щеше да отида на Марица да пробвам шарко дали взима ! Смятам да изкарам 1, 2 дни ! Всички мнения и предложения ще ми са от ползя (както и техника и тактика, захранка стръв и т.н. )Мисля че всеки воден обект на риболов си има специален подход ! Благодаря !
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- ribarq
- сериозен играч
ribata92 написа:Колега предполагам искаш инфо за Хасково,че аз имам за Пловдив ама на теб може би ще ти дойде малко далече!

Кви са тея дето ги дрънкаш

-------------------//-------------------------
ANGEL 123 написа:Рибарче незнам дали инфото ще ти е от полза, защото шаран не видях но миналата седмица се засяках на бента Маноле с един колега от форума и видях хора да хвърлят от горната страна преди бента където водата е бавна! Та колегата обясни, че там чакат шаран дивак и кефал, за лесно ориентиране на същото место имаше поливен канал към оризищата, водата беше спокойна но въпреки това си е река носи дебели тежести!
Смятам че 120 гр е добре ??? акцията на прътите ми е 3,1/4 либри или 3,25 либри

досега не съм ходил на р. Марица специално за шаран и ще ми е интересно как подхождат за шарко рибарите

Смятам да използвам сейфти болт риг монтаж ! заради закачките !със тежест 120 гр.
-
- разбира нещата
Здравей, рибарче!
Бях свидетел на изваждането на шаран около 6кг
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... c&start=75
на 6-ти километър до Пловдив. Монтажът беше спирала натъпкана със захранка (май Промикс) и стръв суха царевица. (Ако греша butnik-а да ме поправи). Там е доста широко и течението е до другия бряг, така че замяташ на 20 до 40 метра навътре и... се криеш от комарите.
Наслука.
Бях свидетел на изваждането на шаран около 6кг
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... c&start=75
на 6-ти километър до Пловдив. Монтажът беше спирала натъпкана със захранка (май Промикс) и стръв суха царевица. (Ако греша butnik-а да ме поправи). Там е доста широко и течението е до другия бряг, така че замяташ на 20 до 40 метра навътре и... се криеш от комарите.

Наслука.

-
- ще става разбирач
Шаран излиза на 6-ти и 9-ти километър на дъно с пружина.Аз не съ вадил,но знам за извадени преди около седмица,две.Трябва обаче да се ходи или късно вечер или рнао сутринribarq написа:ribata92 написа:Колега предполагам искаш инфо за Хасково,че аз имам за Пловдив ама на теб може би ще ти дойде малко далече!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
или ще помагаш или не
![]()
Кви са тея дето ги дрънкашза шарко и в чужбина отивам
![]()
-------------------//-------------------------
ANGEL 123 написа:Рибарче незнам дали инфото ще ти е от полза, защото шаран не видях но миналата седмица се засяках на бента Маноле с един колега от форума и видях хора да хвърлят от горната страна преди бента където водата е бавна! Та колегата обясни, че там чакат шаран дивак и кефал, за лесно ориентиране на същото место имаше поливен канал към оризищата, водата беше спокойна но въпреки това си е река носи дебели тежести!
Смятам че 120 гр е добре ??? акцията на прътите ми е 3,1/4 либри или 3,25 либри
досега не съм ходил на р. Марица специално за шаран и ще ми е интересно как подхождат за шарко рибарите![]()
Смятам да използвам сейфти болт риг монтаж ! заради закачките !със тежест 120 гр.

То риба има ама водата е повече.
- ribarq
- сериозен играч
Днеска бях на нова надежда като минеш релсите в селото надясно до бетонените стъпки на непостроения мост ,бяхме там кадето е пясъкливо ! за 6 часа нищо 3-4 каракуди на плувка ! на дъно заложих на 2 те въдици царевичка ванилия и суха и 1 на червей ! имахме с колегата който бяхме и 2 на малко жабче ! като си тръгвахме дойдоха циганите и като ги питахме казаха че уш на това място излизало шаран и каракуда и по рядко сом ! посочи едно място по нагоре и каза че са изкарали 11 кг сом вчера привечер ! но каза така" Не на червей .......... " така и не каза на какво са го искарали : )

-
- ще става разбирач
Може да е на ручейникribarq написа:Днеска бях на нова надежда като минеш релсите в селото надясно до бетонените стъпки на непостроения мост ,бяхме там кадето е пясъкливо ! за 6 часа нищо 3-4 каракуди на плувка ! на дъно заложих на 2 те въдици царевичка ванилия и суха и 1 на червей ! имахме с колегата който бяхме и 2 на малко жабче ! като си тръгвахме дойдоха циганите и като ги питахме казаха че уш на това място излизало шаран и каракуда и по рядко сом ! посочи едно място по нагоре и каза че са изкарали 11 кг сом вчера привечер ! но каза така" Не на червей .......... " така и не каза на какво са го искарали : )![]()

#Продължаваш да спамиш и май си просиш нещо!?!?!#
То риба има ама водата е повече.