Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

от 10.06.04 нататък някой да иска да направиме един ...
Модератор: Кърцата
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Значи ако искаш (iashor) може се комбинираме, щом fixxer са четирима
ние ще пътуваме с мойта кола, та кажи как ще се срещнем, ако искаш да ти пратя телефона ми на лично, или ти ми изпрати твоя да ти званна да се доуточним, иначе мисля 4.30 най-късно да тръгнем, защото към 5.30 вече се развиделява ... а ние имаме 1 час път ... помислете, на мене ми е за местата на за кълването на рибата! Ние ще я нацепим здраво ми се струва !!!! Ще стане супер излет - сигурен съм вече.Щом се събираме толкова хора ще е яко!
ние ще пътуваме с мойта кола, та кажи как ще се срещнем, ако искаш да ти пратя телефона ми на лично, или ти ми изпрати твоя да ти званна да се доуточним, иначе мисля 4.30 най-късно да тръгнем, защото към 5.30 вече се развиделява ... а ние имаме 1 час път ... помислете, на мене ми е за местата на за кълването на рибата! Ние ще я нацепим здраво ми се струва !!!! Ще стане супер излет - сигурен съм вече.Щом се събираме толкова хора ще е яко!
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
fixxer написа:аз вече се уточних с моите хора. и аз мисля че е по-добре да тръгнем по-раничко от 5 така че казвайте кога точно и къде и да бегаме да ловиммисля също че е най-удачно крайната среща да бъде на караулката
И аз съм готов, утре ще пазарувам стръв и захранки, само трябва да се разберем с iashor, иначе добро място за среща на бул.Цариградско Шусе на рибарския магазин до Пежо, малко преди отбивката за околовръстното и караулката! Към 4 ... 4.30 ? е добре дайте да се чуем по телефона утре за да не станат разминавания ... аз съм там 100% . Ако искаш ще ти дам моя мобилен да ми звъннеш утре през деня да се уточним. Ще ти го пусна на лично!
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка: