Благотворителна акция N: 5

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Благотворителна акция N: 5

Мнение от mita4eto »

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Сега по-новините казаха, че ще отложат събарянето до построяването на нова сграда :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
tiho todorov

Мнение от tiho todorov »

Има светлинка в тунела , но не се ли ангажират и институциите с проблема , ще е въпрос на време пак да има заплахи . Криза не криза , все ще имаме какво да отделим :yawinkle:
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Бас държа, че приюта ще го бутнат. Като видях днес по новините институционалните "мъдри" глави да ги клатят. На тез бездомните нещастници наистина не им върви. В България и бездомник да не си. В същото време около мен е пълно с незаконни къщи, цигански, но има и доста български/живея до циганската махала във Варна/, на тях никой никога нищо няма да им направи. :D
Аватар
A.S.H
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от A.S.H »

orion30 написа:... на тях никой никога нищо няма да им направи. :D
Както и,за съжаление,на мултимилионните обекти в "чашките" на язовирите :evil:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

И аз снощи чух за временното отлагането на бутането на приюта. Чух, че ще се изгражда нов с участието на общината, държавата и църквата. Това е добре! Дано не е демагогско успокояване на общественото мнение! Това, което ме безпокои е необвързването на бъдещото събаряне на незаконното крило на приюта, макар и в по-топло време, с предварително изграждане на ново законно крило. Процедурите по издаване на визи за проектиране и за строеж, самото проектиране и фактическият градеж, процедурите по приемане на обекта и издаване на разрешително за ползване отнема години. Ще ли има покрив над главите на дечурлигите и храна, като бутнат приюта. Отеца каза, че сам щял да разглобява дървеното крило и материялът да се вложи в новия строеж. Това значи, че ако не им се осигури подслон, пък бил той фургони или други приюти има сериозен проблем с тези деца до времето за ползване на новите помещения. Между нас има и юристи и проектанти и строители. Можем да му помагаме на Отеца не само с нашите традиционни акции за Коледа и Велик ден. Важното е организаторите да изяснят с Отеца какво и кога трябва да се свърши. Както събираме храни и дрехи и т.н. , така можем да организираме и бригади и друга специализирана дейност. А ако се наложи и да застанем до него, ако трябва да се спират багери.
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Жална му майка на отеца и на бездомниците, явно господ е решил да изпита вярата им докрай. Следейки развитието на сагата излиза че господ е гадно садистично копеле. Самият факт, че ги е поставил в България/Абсурдистан/ граничи с цинизъм. :D
После как да ходя на църква и да паля свещи или пък да пея патриотични песни дори и да съм пиян. :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Orion, Господ няма нищо общо със страхливите чиновници и дребните души на който им пречи дома в Нови Хан.

Новинарите също заслужават разстрел или дръвник. Само едностранно се представят нещата, и се търси трагедията.
Страхливи, продажни, лицемерни са ни журналистите.

Никой не написа или снима за проблемите на Отеца с директорката на Закрила на детето от ДПС, за плащането на хора да ходят да викат и протестират пред дома.
За това, че на селските пияници в Нови Хан е плащано да ходят в дома и да пречат и да правят проблеми.

Случай който ни разказа Отеца,
Понеже си има църква в дома достъпа е напълно свободен.
Та на хора ...........
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Колеги, нямаше ме известно време, какво стана с акцията тази година? Попрегледах из темите, но на първо четене не успях да открия актуална тема, та малко повече инфо би било добре дошло. Убеден съм не само аз се чудя каква е актуалната ситуация.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”