Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ОКОЛО ВЕЛИНГРАД
Модератор: sapuna
ОКОЛО ВЕЛИНГРАД
ABE ЩО не мога да си напраа моя регистрация не знам нещо не става. ПИ6а от на маика ми регистрацията. Та да минем към въпроса ми даите неква информация около велинград язовири. На кво кълве,къде. Честно казано малко ме е срам да питам щот съм от велинград
ако нещо пишете на kolyo_92@abv.bg

- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
Язовири:
1. Батак - 18км; основно костур, бабушка,каракуда.Шаран-за майсторите. Стръв-рибка за костура, бял червей за бабушката, стиропор за каракудата
2. Доспат - до Сърница 49 км. В реката-кефал, редки пъстърви, кротушки. Скобар - зимата за майсторите. Язовира е обезрибен. Редки риби - костур, бабушка, пъстърва. Варения кус кус е специфична за този язовир стръв за пъстървата
3. Беглик- 45км редки риби-кефал,костур,пъстърва
4. Широка поляна -60км, още по-редки същите риби
5. "Микрото" - платено, кефал, шаран, каракуда
6. ТМСИ - Драгиново- бабушка, каракуда, лин
реки
1. Чепинска - над Чепино - пъстърва, ама горските бият, под "Асфалтова база' -кефал, мряна, след наводнението-пъстърва
2.Мътница - мряна, кефал
1. Батак - 18км; основно костур, бабушка,каракуда.Шаран-за майсторите. Стръв-рибка за костура, бял червей за бабушката, стиропор за каракудата
2. Доспат - до Сърница 49 км. В реката-кефал, редки пъстърви, кротушки. Скобар - зимата за майсторите. Язовира е обезрибен. Редки риби - костур, бабушка, пъстърва. Варения кус кус е специфична за този язовир стръв за пъстървата
3. Беглик- 45км редки риби-кефал,костур,пъстърва
4. Широка поляна -60км, още по-редки същите риби
5. "Микрото" - платено, кефал, шаран, каракуда
6. ТМСИ - Драгиново- бабушка, каракуда, лин
реки
1. Чепинска - над Чепино - пъстърва, ама горските бият, под "Асфалтова база' -кефал, мряна, след наводнението-пъстърва
2.Мътница - мряна, кефал