Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко тролинг по яз.Искър
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Малко тролинг по яз.Искър
нъцки... моя е от 1500лв и пакbokser написа:Да бе! Взимай един от 700-1000 лв. и той ще ти каже каква е рибата под лодката, и на какво кълве в момента...!![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Боксер,хората понеже са по-глупави от теб,си купуват сонари и за 3-5000лева,па когато се научат да работят с него,веднага се отразява положително за риболовния успех!
Ето,Тедо не си е настроил правилно сонара и не може да разгадае,кви са тия риби под него!
Един ден ще се научи да го настройва и разчита правилно,може би! 

- bokser
- ще става разбирач
Сигурно си прав, не смятам да споря, истината е след цената в поста ти, но не съм казал и че хората са глупави(да направим анкета колко ползват сонари за по 3-5000 лв. за три - четри риболова в годината). А наздраве.Troli Rapala написа:Боксер,хората понеже са по-глупави от теб,си купуват сонари и за 3-5000лева,па когато се научат да работят с него,веднага се отразява положително за риболовния успех!Ето,Тедо не си е настроил правилно сонара и не може да разгадае,кви са тия риби под него!
Един ден ще се научи да го настройва и разчита правилно,може би!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Наздраве!Има хора,които изцяло разчитат на сонара за да хванат риба и хващат,това ми беше мисълта,че знаят да работят ефективно с него и дава резултат! 

Сонарът е важно нещо (друг е въпросът с каква цел ще го ползваш
скъпите сонари са с GPS и много екстри който са свързани с двигателя на лодката,разход,обороти и ....който много малко хора ги исползват).Троли , като рибата е опоскана от мрежарите не със сонар от 3000 а от 10000 да си и да си голям спец в настройките шансът ти е нищожен .Днес влизах с лодката в яз.Искър но преди да пусна лодката срещнах един корифей в тролинга който ми каза че с ВЪДИЦА нищо няма хвана ????? Щом го чух и от нейго значи язИскър е сасипан (а повечето имам чувството че сменят въдиците с други приспособления ).Обикалях във всички заливи (с цел костури за Никулден ) на щипок и отвесни блесни.Не хванахме нито една риба .Темп. на водата 6,5гр риба ми показа в средата на язовира между 8 и 14м.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Toyo/Ники/,честит имен ден на патерица!
Проблемите на Искъра-а са твърде много,но си спомням как преди 2-3години ИАРА прояви някаква активност в проверките с една бяла Нива,та на тролинг излизаха сомове и бели риби,даже един познат и пъстърва хвана!
Сега без наличието на риба и сонарът не помага!