Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
- pismana
- новобранец
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
риба си има доволно само че си иска такъм и знания Теца не е за каракуди и канални сомчета .все пак да не забравяме че това е водоема с най големите риби 

око за две,зъб за чене
pismana написа:риба си има доволно само че си иска такъм и знания Теца не е за каракуди и канални сомчета .все пак да не забравяме че това е водоема с най големите риби
преди година или две да но сега май няма същите екземпляри
- stefan4etoo
- сериозен играч
ами така е май.Овчарица не е това което беше,за година две му е....а м...таsquirtty написа:pismana написа:риба си има доволно само че си иска такъм и знания Теца не е за каракуди и канални сомчета .все пак да не забравяме че това е водоема с най големите риби
преди година или две да но сега май няма същите екземпляри

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А бе Доц.Пишманов беше каквото беше Овчарица или рибата в момента е много наплашена от постоянно присъстващите мрежи във водата или я няма вече.Като не се зарибява само на самододръжка(като повечето водоеми в БГ.) няма как да стане.Най вероятно са останали трофейни риби,но са единични случаи(дано да греша).pismana написа:риба си има доволно само че си иска такъм и знания Теца не е за каракуди и канални сомчета .все пак да не забравяме че това е водоема с най големите риби

Където качеството е от значение!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Там ли не се зарибява???

колеги дайте някакво инфо че уре тругвам

На Овчарица се зарибява ... лично съм видял как пускат шаранчета и амурчета . преди 2-3 месеца . А доколкото виждам с мрежите вадят само толупи .... тук там някое сомче ... И които не му се вярва че има риба да погледне с един сонар и сам да се убеди че има риба колкото си иска.... Но наистина рибата не кълве както преди .... Немога да си обесня защо. Но риба има 

-
- новобранец
squirtty написа:колеги дайте някакво инфо че уре тругвам![]()
![]()
![]()
колега, инфото ще е от тебе май

-
- новобранец
а да питам , какви са тези червей и от къде да си ги набавя .gurgapiti4 написа:на 3.12 бях на стената срещу садките.лично видях 3 шарана хванати на пружина.около 4,3, 1,5кг.1толстолоб не го носеха, а го влачеха на червеи канални
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Продавтmirogtiturbo написа:а да питам , какви са тези червей и от къде да си ги набавя .gurgapiti4 написа:на 3.12 бях на стената срещу садките.лично видях 3 шарана хванати на пружина.около 4,3, 1,5кг.1толстолоб не го носеха, а го влачеха на червеи канални
ат ги на място брат в бараката на бариерата хе хе

Където качеството е от значение!
колеги върнах се с 4 шаранчета по 2 , 2.5 килограма и 20 кг таранки шаранчетата на протеиново топченце ванилия а таранките на царевица нищо друго не хванах.
НО ПО-ХУБАВОТО Е ЧЕ В ВТОРНИК ОТИВАМ ПАК
:drinkers
НО ПО-ХУБАВОТО Е ЧЕ В ВТОРНИК ОТИВАМ ПАК

А къде беше застанал колега,и малко ме учудва че шаранетата са ти взели на топче.squirtty написа:колеги върнах се с 4 шаранчета по 2 , 2.5 килограма и 20 кг таранки шаранчетата на протеиново топченце ванилия а таранките на царевица нищо друго не хванах.
НО ПО-ХУБАВОТО Е ЧЕ В ВТОРНИК ОТИВАМ ПАК![]()
:drinkers:
-
- научил се да хвърля
Колега, това за Овчарица сериозно ли е или си
?

-
- новобранец
Ми толкова мога с праФописа , само че няма запетая след влачеха ,защото няма глагол след това , сиреч няма няма действие , нито повторение , а нова мисъл .За тирето си прав .То няма и точка накрая е.ати , и аз съм един даскал.... За да не бъда иsoylediler написа:АХхахахахmirogtiturbo написа:а да питам , какви са тези червей и от къде да си ги набавя .gurgapiti4 написа:на 3.12 бях на стената срещу садките.лично видях 3 шарана хванати на пружина.около 4,3, 1,5кг.1толстолоб не го носеха, а го влачеха на червеи канални
След "...а го влачеха - запетая", след "червеи - "тире"

Спокойствие и само спокойствие.
- borislav58
- сериозен играч
Колеги и до Стрелча се стигна новината но за Гълабово се чу

Всичко заебавам и за риба заминавам!