Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Самолетът с българските медици е излетял от Триполи
Модератор: dantho.mihov
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Завръщането на нашите медици вече е ФАКТ. Помилването от президента също е ФАКТ(той горкия поне това можа да направи(
Снощи ДРУГАРЯ Калфин се изцепи, че не бивало да отива в Либия защото не се знаело какво още ще искат циганите
Днес тоя ТЪПАНАР се беше изтъпанчил на първа линия и съобщи за помилването, като че ли той ги е освободил
Възпитанието ми не ми позволява да изкажа това, което мисля и за него, иза Михайлова, и за Костов, и за Паси-да вървят да пасът
Снощи ДРУГАРЯ Калфин се изцепи, че не бивало да отива в Либия защото не се знаело какво още ще искат циганите

Възпитанието ми не ми позволява да изкажа това, което мисля и за него, иза Михайлова, и за Костов, и за Паси-да вървят да пасът

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
- rino712
- ще става разбирач
Браво,че вече са тук,живи и помилвани от президента-8години са си 8,но все пак сега са живи и свободни,което е най ВАЖНОТО!А за другото,то да виси на съвестта на някои политици и най вече ПОСЛАННИЦИ,КОНСУЛИ И ЦЯЛАТА АМБАСАДОРИЯ,че не успяха да се намесят веднага като избухна скандала,аз бях в чужбина тогава и познати се разправяха,че е имало и други чужди сестри там,но веднага техните посолства са реагирали и веднага са напуснали Либия, само нашите не можаха да ги освободят веднага защото са много "умни" политици и се видя този адски тормоз толкова години!Но съм се убедил,че не може да се разчита на ПОМОЩ В ЧУЖБИНА ОТ НАШЕ КОНСУЛСТВО!!!
- dimitar_
- сериозен играч
Не знам какво да кажа , каквото и да коментираме това за нас е нещо като "чесане на езика" , нашите "задници" са сухи , а за ония горе , така наречените "управници" , може би най - добре щеше да бъде , да полежат малко с тях , там , в Либия ... !
Какво са преживяли , само те си знаят , дано имат сили да превъзмогнат всичко случило се през тези ОСЕМ години , все пак , може би не са забравили да се усмихват , да се радват и ОБИЧАТ!!!
От все сърце им желая да са здрави ... , другото , макар и трудно ще се преборят ... !
Какво са преживяли , само те си знаят , дано имат сили да превъзмогнат всичко случило се през тези ОСЕМ години , все пак , може би не са забравили да се усмихват , да се радват и ОБИЧАТ!!!
От все сърце им желая да са здрави ... , другото , макар и трудно ще се преборят ... !