Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

коли
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

1. Служебната кола е най-добрата за риболов.
2. Автомобила трябва да е бърз за да не заемат колегите хубавите места преди нас !
3. Желателно е 4х4 и гуми за кал за да се възползваме от всички сезони !
4. Също е готино друг да кара за да си зяпаме спокойно по пътя за гьолчета и рекички ...... и мадами

5. Задължително тубата с масло и поксипол за картера ако ви е ниска колата!
6. Ако имам възможност бих си взел Нисан Навара или Пежо пикап дизел ....... за риболов

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.

Ей го "маторът" магарето ЛИНЧО........

Има собствена "интелигентна" система за ориентиране и самонасочване..датчици за звук и светлина...и алармена система с къчово реагиране...

Ако ти омръзне може да го направиш на суджуци или мааалки цариградски кюфтенца...

Ей за това това е най-добрата кола с най-добрия мотор...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Напрао ме скъЦа от смехbatmilen написа:
Ей го "маторът" магарето ЛИНЧО........![]()
![]()
![]()
![]()
четирикопитен "офроуд"...с камшично запалване,замозареждащ се с еко био гориво и самоосвобождаващ се от вредните емисии... ...катализатора е под опашката....
![]()
Има собствена "интелигентна" система за ориентиране и самонасочване..датчици за звук и светлина...и алармена система с къчово реагиране...![]()
Ако ти омръзне може да го направиш на суджуци или мааалки цариградски кюфтенца...![]()
Ей за това това е най-добрата кола с най-добрия мотор...

За бракониерите само слънчаци
!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
batmilen написа:
:
колко и да се псуваме-некой ден ДОТУК ще стигнем-като свьрши нафтата и бензина-имам един познат о едно ямболско село-по около 4-5 пьти на ден се напива-има си една кобилка Любка,човека-верно компютьра и е мноо свестен-като си легне в каручката,кьдето и да е из района,оная си знае и си го води до в кьщи,па там майка му(на 53г е човека) си го подбира с точилката

а сега-това,което видях на батак-една нива пролази през всички хьлмове,докато разни паджерета и ланд крузери и прочие мучаха на едно место-спаси ги човека всичките-евала му правя-аз сьм си доволен от буса,вьпреки,че е фиат,бая зор видя ама е железен-само тия електроники мноо ме дразнят-повече с турбо няма да се занимавам-само с чист дизел и евентуално нещо ...служебно

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
тук,под мене(понеже сьм в некьв селски,богатски квартал) има една девойка дето кара ГАЗКА,ама вероятно е над 2000 година-една такава жьлта,с огромни гуми,нема се учудя и климатик ако има...бе правят хората и досега-има една варнненска фирма,дето вкарва зил,газ,уаз и пр-не моеш да ги различиш от западните-я,рикошет да даде линка,че нали си пада малко варналия,а аз сьм го забравил..да видите за кво иде дума..гледах едни ниви-дьлгата база,с 4 врати-беха по 15 000$,а ако искаш и хидравлика на волана(при тях е допьлнителна екстра моля ви се
)-още 2 000...викам си-дали не си струва,ама като видех една в кат-чисто нова,бензин,пьрва регистрация от магазина,да пуши отзад като комин нещо се поразубедих 

- barutchiata ©
- Администратор
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Да взема да кажа и аз две приказки...
Нива-та е почти 99% най-проходимият автомобил от много време, това не съм го измислил аз
Просто не е истина къде сме се навирали с Нива
5 кила, недей така бе, братче, какво му е на Фиат-а, маани не обиждай дзвера
То твоят е Fiat/Peugeot /Citroen
Общо взето, всичко, дето може да се скапе е от друга фирма, най-вече bOSCH
[/quote]
Нива-та е почти 99% най-проходимият автомобил от много време, това не съм го измислил аз

5 кила, недей така бе, братче, какво му е на Фиат-а, маани не обиждай дзвера

Общо взето, всичко, дето може да се скапе е от друга фирма, най-вече bOSCH

[/quote]
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не съм съгласен , че Нивата е най-проходимия автомобил.
Много често при стръмни склонове с чакъл или кал не и стига мощност и след опасно сурване назад
а и дифернциалите и как вият мамоооо
Но ако се ползва на къси разстояния това е колата, трошиш я на всеки риболов и вместо да пиеш 2-3 бири плащаш ремонта
Иначе има нови Ниви с двигатели на Пежо 1.9 дизел който са много добри
Много често при стръмни склонове с чакъл или кал не и стига мощност и след опасно сурване назад

а и дифернциалите и как вият мамоооо
Но ако се ползва на къси разстояния това е колата, трошиш я на всеки риболов и вместо да пиеш 2-3 бири плащаш ремонта

Иначе има нови Ниви с двигатели на Пежо 1.9 дизел който са много добри

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
[/quote]Димо Генчев написа: Общо взето, всичко, дето може да се скапе е от друга фирма, най-вече bOSCH![]()
![]()
правилно-общо взето дето викаш всичко скапано на него пише бOШ...изхвьрлял сьм комплекти свещи в боклука БОШ,на 2000 км сьм си вадил анГренажния с по през три зьба-един нема-пак БОШ...тоя БОШ,ако го фанем...ще плюе зьби,как свещи фьрлям

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
...А има и голям завод на VW в Памплона(Испания), на Opel в Сарагоса и т.н.
Абсолютно вярно, до преди натъпкването с електроника...Ама няма ги вече добрите карбуратори
Добре че, моята ГНП bosch работи мноу добре
Ивак, много си прав, лошото на Нива-та е, че не и достига мощност и особено въртящ момент на ниски обороти...Ако имаше един СТАР и надежден дизел нямаше да е зле..Абе, вярно, че се ремонтира евтино, нали си е жЕгула

Абсолютно вярно, до преди натъпкването с електроника...Ама няма ги вече добрите карбуратори

Добре че, моята ГНП bosch работи мноу добре

Ивак, много си прав, лошото на Нива-та е, че не и достига мощност и особено въртящ момент на ниски обороти...Ако имаше един СТАР и надежден дизел нямаше да е зле..Абе, вярно, че се ремонтира евтино, нали си е жЕгула

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...