Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кола за скраб
Модератор: dantho.mihov
- М. Сталев
- разбира нещата
Кола за скраб
Та колеги тъй като си карам вече новата кола ,имам едно Auidi 80 quattro което не ми е нужно а и има доста проблеми за оправяне и е трудно продаваемо за повече от 500-600 лв .Та въпроса ми е колко пари горе долу дават по тия морги за 1 такъв автомобил за да знам какво да го правя
-
- научил се да хвърля
Re: Кола за скраб
В Нови искър (София област) има автоморга само за Ауди, един вид рая на всички Алдита.
Във форума на съответната марка се подвизава човек с ник emsi, който ги изкупуваше, потърси го, ако не ти се занимава с разчастване.
Във форума на съответната марка се подвизава човек с ник emsi, който ги изкупуваше, потърси го, ако не ти се занимава с разчастване.
- gigantor
- новобранец
Утре ..опс тоест днеска имам разходка из нашите морги и ще ти кажа каде е най-дашно . Имай превид, че не дават по много. 400 лесно ама за повече трудно се оговарят. Пак ако не ти е трудно виж си килата на автомобила . По 35 стинки на кило сметката е лесна .
Simplicity is not achieved by adding simplifications, but by removing complications
- М. Сталев
- разбира нещата
Мерси колега и а ще мина да видя за какво става дума ,сега ми дават 600 лв за нея ,освен да я давам за толкова и да не се занимавам със глупости
-
- вече хвърля и на тежко
Колега давай я за тези пари.Ако я върнеш за скрап ще вземеш, не-повече от 300лв. 

- трапера
- сериозен играч
Два дена,след датата на снимката я дадох за 500лв.Въртях се два пъти на таван! Така,че в днешно време не се замисляй.На части може и повече да изкараш,но кой ще я разкулачва,кога ще ги продадеш?!?!?!
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- gigantor
- новобранец
Давай я и се спасявай . С Любимата вектра вчера се разделих за 450 без джантите
. Ляти 15 ки са за това не ми се даваха . Щом ти дават 600 не му мисли , няма по добра цена вервай ми .

Simplicity is not achieved by adding simplifications, but by removing complications
- М. Сталев
- разбира нещата
А къде я даде ти ,един приятел ми вика да съм идел до тая морга във Радиево можели да ми дадат някой лев повече ако съм им я дадял за части,ама едвали някой да иска такива стари коли за части вече
A бе ,давай я за 600 и въобще не и търси повече ,тука при нас (Бъргас )повече от 4-стотака не дават плюли са си в устите или четиристотин и педесе с акумолатора.Така че не се замайвай повече ,тя и да нямаше какво да и правиш повече от 700-800 не мож и взема.

- gigantor
- новобранец
И в Радиево и на всякъде дават не повече от 400 до 500 лв . В Ивонса даже ти я теглят и си правят 20 % отбив за пласмасите, кори и гуми . Взимай 600-то лева и чакам да почерпиш. Моята я дадох в моргата след моста на Марица в дясно ( преди бетоновия възел ).
Човече, хората ти го казаха 10 пъти: Кола за скап за 600 лева я даваш и черпиш. Хайде, че инфлацията убива днешните оферти. Утре си загубил. Действай. Докато се чудиш за още 50 лева отгоре, ще станат 100 лева отдолу. Радвай се, че имаш такава оферта. Поздрави.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.