Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Не вярвам на ушите си
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Re: Не вярвам на ушите си
Чак не ми се вярва. (......" Много трудно се борим срещу бракониерите, тъй като обикновено те работят в тъмната част на денонощието и технически ние не сме добре обезпечени спрямо тях”, обясни Захариев.) нека сега да разрешат и нощния риболов за да имат повече сигнали и през ноща.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- antivik
- кандидат преподавател
bruxelman написа:Чак не ми се вярва. (......" Много трудно се борим срещу бракониерите, тъй като обикновено те работят в тъмната част на денонощието и технически ние не сме добре обезпечени спрямо тях”, обясни Захариев.) нека сега да разрешат и нощния риболов за да имат повече сигнали и през ноща.

"Кога човек иска да реши една задача, търси начини, когато не иска търси причини."
Край на цитата

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Че то за нощния риболов и сега си има вратичка.bruxelman написа:Чак не ми се вярва. (......" Много трудно се борим срещу бракониерите, тъй като обикновено те работят в тъмната част на денонощието и технически ние не сме добре обезпечени спрямо тях”, обясни Захариев.) нека сега да разрешат и нощния риболов за да имат повече сигнали и през ноща.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- stefan4etoo
- сериозен играч
каква колега ако не е тайна.поздравиАнтон Тонев написа:Че то за нощния риболов и сега си има вратичка.bruxelman написа:Чак не ми се вярва. (......" Много трудно се борим срещу бракониерите, тъй като обикновено те работят в тъмната част на денонощието и технически ние не сме добре обезпечени спрямо тях”, обясни Захариев.) нека сега да разрешат и нощния риболов за да имат повече сигнали и през ноща.
- Whassup
- ще става разбирач
Това и в новините на БТВ го казаха, но само го казаха, не са давали нищо. Продължиха с "важните" събития за деня