Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Пак сеч на Оризаре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: bobopeli
Re: Пак сеч на Оризаре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Колега, нищо лично към теб, просто говориме за масатаkkk.1 написа:Здравеите коеги прочетох темата и да ви кажа не съм очарован. Аз съм селянин,песионер и риболовец и след като Ви пречим толкова много направо ни избите, няма селянин намя проблем.И все пак аз мисля че сме един народ. На слука.

Рибата винаги е на другия бряг
Подкрепям те колега ама,БЪЛГАРИНА ЗА ПАРИ ВСИЧКО ПРАВИ,не се напечелиха някой колеги с магазини.Повечето от тях не продават но в провинцията положението е 50на50,аз лично като влезна в подобен магазин и видя подобни атребути излизам от там без покупка.Риболовец Гб написа:Напълно те подкрепям колега. Колко по-лесно е да се контролира един магазин, отколкото 100-те бракониера купили си от него парашут примерно!!!rbstojanov написа:в един от риболовните магазини видях надпис
"парашути - долу на летището"!!!
ако във всички магазини беше така ... откъде парашути!!
ако не се продават забранени такъми...
трябва да се следи и в магазина още преди да тръгнем за реката!
И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
-
- ще става разбирач
че то паращути се продават из селата по железарските магазини, бакалиите, аптеките . . изобщо можеш ли да спреш гората да се разлисти . . ? Колкото до барабите от село, които мине замине и претарашат някой селски и не толкова селски гйол то тва си е вид поминък особено ако има по голям язовир покрай селото
Такава е тя . . няма да забравя веднъж на един микро му бяха отворили крана да поливат едни ниви с царевица през нощта . . на сутринта само тиня и шарани бяха останали в язовира . . та така . .

късмет работа . .
- krokibg
- учете се от него
Не всички селяни можем да слагаме под един знаменател.Във всяко едно село,има по десетина пиянки,които не правят нищо друго освен да се напиват от сутринта.Стават и започват да тарашат селските гьолове и реки за риба,че да има за мезе и да продават за да си купят ракия.Останалите хора стават и започват да копаят,поливат и т.н.Само с това съм съгласен,както и с боя,няма друга сила която да ги спре,освен много бой

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Да не се чувстват засегнати живеещите на село.В темата имаше засегнат такъв колега,за това постнах снимката,а там ясно пише какво е селяния.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....