Популяризиране на риболова в България или нещо повече...?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Pavel_interneta_Peev
новобранец
новобранец

Популяризиране на риболова в България или нещо повече...?

Мнение от Pavel_interneta_Peev »

Здравейте, колеги! Докато се ровех из "Youtube" и преглеждах сериалче за риболов се сетих за видео репортажите на много потребители от форума. Дойде ми следната идея: Да направим един канал в "Youtube", където всеки желаещ да прави видео репортажи (или филмчета като тези по Хоби-то) и да се качват там, така всеки начинаещ риболовец ще може да намери полезна информация точно за определен вид риболов и дори ще го види нагледно. Общо взето идеята ми е за една Интернет телевизия. Ако има желаещи може да пишат в темата.... Ще помоля да няма излишни коментари казващи, колко е тъпа идеята :) А да кажа само, че лятото ще правя в продължение на 1 месец такива филмчета за риболова на: червеноперка, бабушка, костур и платика в затворен водоем, като ще покажа и някои доста евтини захранки и монтажи, които вършат отлична работа и задминават по качество 10-то кратно всичко на пазара :)
Изображение
Само най-големият студ може да ми попречи да риболовствам!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Популяризиране на риболова в България или нещо повече...

Мнение от chirusa_bg »

Екстра, ще ги ловиме десетократно повече :)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Популяризиране на риболова в България или нещо повече...

Мнение от INCUBUS »

Не,не е тъпа идеята,давай,щом ти се занимава :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”