Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Един не много кратък излет с фидера
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Един не много кратък излет с фидера
Днес ми бе почивния ден и още снощи взех решение да ида пак на :моето:място,което е безперспективно.Но аз нали съм куче марка ходя на места,където рибите не са повече от водата.Решавам да ловя с два фидера с две различни хранилки,като редувам дистанцията и фидерите.На единия монтирам хранилка на Престън затворена за бял червей 50гр.,а на другия квадратна хранилка за река също 50гр.Монтажите и на двата фидера са Шейтанов фидер систем като съм блокирал хранилката с една съчма на 10см над нея.Повод 0.123 Мило Фортрес кука 14 номер Суехиро Т143.Захранката ми е от любимата с аромат на стари чорапи
-Мило Каведано.Започвам да ловя с затворената хранилка,която за жалост скъсах на второто замятане :angry-banghead: Преглътнах загубата и продължих да ловя с другият фидер.Ударих един карабалък около 300гр,имах и две откачени риби и реших да проверя второто място ,което подхранвах периодично.Презамятам и след няколко минути след леко придърпване имах удар,тръгна тежко и към брега,начина на взимане и водене ми е вече познат и след малко пред мен лъсна един добър кефал.Тоя път кепа бе с мен,ама не бях го разпънал/голяма льохма съм/.Успях да го гребна само с главата:

Пуснах го в живарника за по-късна фотосесия,че чаках един приятел да дойде.Продължих упорито да си замятам фидера като редувах близката дистанция и далечната.След около час втори удар и пак към брега,докарах го успешно до зоната на кепа и тъкмо го гребнах и айде повода се скъса.Тъкмо навреме си викам:

Доволен вече бях готов да събирам и да тръгвам,повече не ми бе необходимо.Изживях приятни емоции,но чаках гостенин,а и щеше да ми носи от тъмното,че се обезбирих от тия боздугани.До 16 часа не се случи нищо интересно,няколко гелета на дребни риби.Една фотосесия преди раздялата:

и.....

Ами това е малко ,но от сърце.

Пуснах го в живарника за по-късна фотосесия,че чаках един приятел да дойде.Продължих упорито да си замятам фидера като редувах близката дистанция и далечната.След около час втори удар и пак към брега,докарах го успешно до зоната на кепа и тъкмо го гребнах и айде повода се скъса.Тъкмо навреме си викам:

Доволен вече бях готов да събирам и да тръгвам,повече не ми бе необходимо.Изживях приятни емоции,но чаках гостенин,а и щеше да ми носи от тъмното,че се обезбирих от тия боздугани.До 16 часа не се случи нищо интересно,няколко гелета на дребни риби.Една фотосесия преди раздялата:

и.....

Ами това е малко ,но от сърце.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- сериозен играч
- slayder
- ще става разбирач
Re: Един не много кратък излет с фидера
Перфектен риболов!А и монтажите са били надежни! 

Дава ли? И дава и взема.
- tiktak
- ще става разбирач
Точно пък това място винаги съм го смятал за ялово, и винаги съм го заобикалял. Ама ти си ги знаеш!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Вярно,че е такова,но аз такива ги харесвам,да ги заобикалят другитеtiktak написа:Точно пък това място винаги съм го смятал за ялово, и винаги съм го заобикалял. Ама ти си ги знаеш!

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Поздравления!Майсторлък е да хванеш риба,там където другите не могат! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- mitko ribara
- ще става разбирач
Браво браво добри рибоци!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Обратна връзка:
браво,колега,сyпер излет!
големите кленове,по принцип са показтел за здравето на една река....дано!

големите кленове,по принцип са показтел за здравето на една река....дано!

там,където парите и дивата природа се срещат можете да видите това,в което се превръща човек,ако няма характер и ценности....
-
- разбира нещата
- SaSho-Sensas
- фен клуб-скобар
Супер риболов си спретнал.Евалата
SENSAS TEAM-the best fishing team
Браво! Яки кефали, далеч от навалицата 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн