Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

какво може да се очаква от нов началник ?
Модератор: bobopeli
- чпс
- ще става разбирач
какво може да се очаква от нов началник ?
Агенцията по рибарство има нов шеф
Драгомир Господинов еше зам.-директор на ДФ"Земеделие"
19 декември 2011, 11:11
София, България
Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) е с нов изпълнителен директор, съобщиха от пресцентъра на Министерството на земеделието и храните.
Това е Драгомир Господинов, който беше зам.-директор на Държавен фонд „Земеделие” и отговаряше за Техническия инспекторат.
Досегашният директор на ИАРА Пламен Захариев напусна по собствено желание, тъй като преминава на друга работа. Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов се надява новият директор на агенцията да използва своя опит от техническия инспекторат, като засили контрола срещу незаконния риболов.
Миналата седмица министърът обеща засилване на контрола срещу незаконния улов на калкан и цаца и пред еврокомисаря по морско дело и рибарство Мария Даманаки, като условия за запазване на сегашните квоти./БЛИЦ
Та на въпроса : какво може да се очаква от младо прасе и нов началник ?
Драгомир Господинов еше зам.-директор на ДФ"Земеделие"
19 декември 2011, 11:11
София, България
Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) е с нов изпълнителен директор, съобщиха от пресцентъра на Министерството на земеделието и храните.
Това е Драгомир Господинов, който беше зам.-директор на Държавен фонд „Земеделие” и отговаряше за Техническия инспекторат.
Досегашният директор на ИАРА Пламен Захариев напусна по собствено желание, тъй като преминава на друга работа. Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов се надява новият директор на агенцията да използва своя опит от техническия инспекторат, като засили контрола срещу незаконния риболов.
Миналата седмица министърът обеща засилване на контрола срещу незаконния улов на калкан и цаца и пред еврокомисаря по морско дело и рибарство Мария Даманаки, като условия за запазване на сегашните квоти./БЛИЦ
Та на въпроса : какво може да се очаква от младо прасе и нов началник ?
Re: какво може да се очаква от нов началник ?
Той народния певец го е рекъл още преди време: "На малко прасенце и нов шеф - не се радвай....що'т не се знае к'ва свиня ще излезе".........
Не ми вярва да дойде неякой нов и от там насетне сичко за цъфне и върже......то 20 г.няма оправия ....
Не ми вярва да дойде неякой нов и от там насетне сичко за цъфне и върже......то 20 г.няма оправия ....
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Все тая, колеги...все тая...кервана си върви, кучетата си лаят и оправия няма...!!!
Аджаба, каква ли нова работа са намерили на стария шеф...че така скорострелно се изнесе от ИАРА-та.
Аджаба, каква ли нова работа са намерили на стария шеф...че така скорострелно се изнесе от ИАРА-та.

-
- новобранец
След дъжд - качулка............
Нека всички хващат, нека всички пускат:)
- трапера
- сериозен играч
Каква стана тя?!? Прие петицията и след две седмици напусна
Дано поне я е оставил на новия шеф!
За да се оправи положението,сигурно ИАРА трябва да стане ЧАРА
Частна
Агенция
по Рибарство
и Аквакултури
А може и Честна

Гледах клипа с връчването на петицията,то бяха уверения,обещания...ще се помъчим... ще направим... ще работим заедно... и накрая излиза,че всичко е било прах в очитечпс написа: .....Досегашният директор на ИАРА Пламен Захариев напусна по собствено желание, тъй като преминава на друга работа.......

За да се оправи положението,сигурно ИАРА трябва да стане ЧАРА

Частна
Агенция
по Рибарство
и Аквакултури
А може и Честна

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- orion30
- разбира нещата
Този човечец, дали изобщо е рибар и дали може да върже кукичка.
Спроред мен е поредната серия на филма"Не търсим човек за мястото, а търсим място за /нашия/ човек".
Да ни е честит новия хрантутник.

Спроред мен е поредната серия на филма"Не търсим човек за мястото, а търсим място за /нашия/ човек".

Да ни е честит новия хрантутник.

- borislav58
- сериозен играч
Този човечец, дали изобщо е рибар и дали може да върже кукичка. :
Това мисля че няма нищо общо дали е рибар.Важното е да си гледа съвестно работата и да направи една чистка на продажниците в цялата система на ИАРА.
Това мисля че няма нищо общо дали е рибар.Важното е да си гледа съвестно работата и да направи една чистка на продажниците в цялата система на ИАРА.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- orion30
- разбира нещата
Бориславчо, ако не е рибар, как очакваш да вземе присърце работата си. Ще си бъде заплатаджия. На 10 число мушка картата в банкомата и айде.......
Ще е нещо като поп-атеист според мен.

Ще е нещо като поп-атеист според мен.

- pacho109
- сериозен играч
Трябва да назначат Румен Козела от яз.Ивайловград за шеф на ИАРАТ-а

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- новобранец
По добре да е рибар , че поне от нещо да разбира.Аман от адвокати,икономисти и доктори на всевъзможни длъжности.Аман от паразити в тая държава,хора които един камък не са положили.
Ей, странно племе сме ние българите. Вярна е приказката за казана. Още не е влязъл в казана и вече другите му хванаха краката и го задърпаха. Вярно, че всеки ден ни лъжат и много ни лъгаха, ама пък и е вярно, че не всички са маскари. Всички, които написаха негативни мнения, има ли някой от тях да го познава лично и/или да е работил с него, или да знае нещо със сигурност, че веднага да го захапе? Не е важно, че е сменен изпълнителния директор на ИАРА. Важно е новият, който го е сменил да си върши добре работата. А още по-важно е, да се организира среща между новия директор на ИАРА и излъчени представители на ръководствата на риболовните клубове, след като клубовете предварително се уточнят. А иначе, някои колеги го казаха и тук и в други форуми, че нещата зависят най-вече от парламента и господин "Всички без левче" - финансовият министър. Те определят законите и финансите. ИАРА е само изпълнител. Това, което може да направи сама ИАРА е само да изпълнява стриктно решенията им - по закона, както и да се вмести в отпуснатия им бюджет. Ако трябва да гоним неизпълнение на правилата - ще гоним ИАРА, но ако трябва да гоним промяна в законите и криминализиране на бракониерството във всичките му форми - ще гоним парламента и финансистите. Хайде със здраве, че пак нещо се отплеснах.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
госп. Драгомир Господинов ако четеш този форум..вземи се във ръце и оправи не
щата докато има още надежда за оцеляването на рибата в бг. или си обирай багажа
и дим да те няма...вече нямам никаква надежда ..догодина аз няма да си вадя билет..
надявам се и много други колеги да последват моя пример ..и да ви видя тогава от къде ще вземете заплати...
щата докато има още надежда за оцеляването на рибата в бг. или си обирай багажа
и дим да те няма...вече нямам никаква надежда ..догодина аз няма да си вадя билет..
надявам се и много други колеги да последват моя пример ..и да ви видя тогава от къде ще вземете заплати...

-
- кандидат преподавател
Пак се изокахте неподготвени-човека го бива,не знам дали е рибар-риболовец,ама има многогодишен опит в изучаването на закони,наредби ,правилници и всичко по-дребно в нормативна и поднормативна форма.Освен това,има голям опит като ръководител на Техническия инспекторат към Държавен фонд "Земеделие",знае как се извършват проверки на място,как се извършват проверки на подопечните служители /сега вече ИАРА-джии/и как може да им стесни или разшири сфинктера, за да си гледат работата.Стига плювайте,дайте му шанс и възможен период за доказване на справяне с работата-ако се види,че е капут вездесъщ,тогава го... 

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Според мен не трябва да се сменят шефове, а системата.
Групите които охраняват даден водоем трябва да се подменят прес няколко месеца зада неможе да се създаде подкупни отношения между бракониера и слижителите. Така за самия бракониер вече икономически няма да е рентабилно през няколко месеца да дава нови подкупи и да се спорозумява с новата група. И по този начин или постоянно трябва да дава нови подкупи или да рискива да действа без закрила.(Според мен ще избере втория вариянт)
Второ мнооооооого солени глоби и затвор (както е в останалите държави) тогава ако ще да проверяват само веднъж годишно, само като знаеш, че ако те хваната ще ти вземат 6 месечната заплата и ще лежиш в затвор

Групите които охраняват даден водоем трябва да се подменят прес няколко месеца зада неможе да се създаде подкупни отношения между бракониера и слижителите. Така за самия бракониер вече икономически няма да е рентабилно през няколко месеца да дава нови подкупи и да се спорозумява с новата група. И по този начин или постоянно трябва да дава нови подкупи или да рискива да действа без закрила.(Според мен ще избере втория вариянт)
Второ мнооооооого солени глоби и затвор (както е в останалите държави) тогава ако ще да проверяват само веднъж годишно, само като знаеш, че ако те хваната ще ти вземат 6 месечната заплата и ще лежиш в затвор

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation