Картини от една рекичка

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Re: Картини от една рекичка

Мнение от koda33 »

Прекрасно :D
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
jultopepi
фен клуб-скобар

Мнение от jultopepi »

Страхотен репортаж
Похвално
Има недохранени риби и жадни рибари
фен клуб скобар
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Хубавко. Е са нямало рибки на куките, нали има на снимките. :D А те са спиращи дъха. Благодаря за споделеното.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
vui4o1
новобранец
новобранец

Мнение от vui4o1 »

Супер!
И няма нито една захвърлена ПВЦ или кутия от цигари :?: :!:
Кога ли всичките ни водоеми ще станат такива?
Мечти,мечтиии!
mike-mmm
новобранец
новобранец

Мнение от mike-mmm »

Здравейте колеги. Всички излети на такива красиви балкански реки са прекрасни само едно не мога да разбера : Кога ще спрат да развалят природата с тези грозни вецове и язовири ??? И ние да търпим това.... Вече от красивата река Въча нищо не остана а сега чух че готвят строеж и на нов вец там ...... е стига бе боклуци мръсни не се наядохте. И унищожават популацията на пъстърва с тези вецове. Хората в чужбина се вдигат на бунтове и затварят пътищата за да не се правят тези вецове . Дори са наемали адвокати и са спирали строеж на вец защото както знаете тези вецове не са толкова еко-проекти колкото ги водят. Но достатъчно е голяма част от населението на едно селце в близост до реката да не желае построяването на един ВЕЦ да помогне за спасяването на една река. Аз съм ходил на риболов на пъстърва на муха в много държави като Словения и САЩ - Монтана като съм хващал по 30 - 40 пъстърви на ден и ме е заболявала дясната ръка от морене на рибите . Неописуем кеф. Но за съжаление виждам че в България всяка година става по зле с пъстървовите реки. А ние нищо не правим
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

mike-mmm написа:Здравейте колеги. Всички излети на такива красиви балкански реки са прекрасни само едно не мога да разбера : Кога ще спрат да развалят природата с тези грозни вецове и язовири ??? И ние да търпим това.... Вече от красивата река Въча нищо не остана а сега чух че готвят строеж и на нов вец там ...... е стига бе боклуци мръсни не се наядохте. И унищожават популацията на пъстърва с тези вецове. Хората в чужбина се вдигат на бунтове и затварят пътищата за да не се правят тези вецове . Дори са наемали адвокати и са спирали строеж на вец защото както знаете тези вецове не са толкова еко-проекти колкото ги водят. Но достатъчно е голяма част от населението на едно селце в близост до реката да не желае построяването на един ВЕЦ да помогне за спасяването на една река. Аз съм ходил на риболов на пъстърва на муха в много държави като Словения и САЩ - Монтана като съм хващал по 30 - 40 пъстърви на ден и ме е заболявала дясната ръка от морене на рибите . Неописуем кеф. Но за съжаление виждам че в България всяка година става по зле с пъстървовите реки. А ние нищо не правим
Човек ...продължават да унищожават всяко кътче на девствената ни природа, колкото ималко да е останала тя ... лятото се нагледах на поголовна сеч на вековни дървета в коритото на една река, която ще бъде залята ... вече е залята. Предстои да направят същото и с друг неин участък ... девствена Българска природа ... която вече е омърсена от човешкото племе ... но всичко спира до воплите ни във форумите само ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ivan Zagorski
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan Zagorski »

Браво за споделената красота. :smt038
mike-mmm
новобранец
новобранец

Мнение от mike-mmm »

Mръсни политици немислещи нито веднъж за България. Те за хората не мислят ние искаме природата да опазят.... Но така няма да има да има и туризъм за съжаление. А и няма една нова партия на която се има доверие да гласуваме за нея. Само кражби и продажби навсякъде и ниски заплати еееее поне за риба като отидеше човек можеше да се успокои малко и да си направи кефа а то вече и риба няма. Тъпа история сме.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”