Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Картини от една рекичка
- koda33
- разбира нещата
Re: Картини от една рекичка
Прекрасно 

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- indalo
- фен клуб-скобар
Хубавко. Е са нямало рибки на куките, нали има на снимките.
А те са спиращи дъха. Благодаря за споделеното.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Супер!
И няма нито една захвърлена ПВЦ или кутия от цигари
Кога ли всичките ни водоеми ще станат такива?
Мечти,мечтиии!
И няма нито една захвърлена ПВЦ или кутия от цигари

Кога ли всичките ни водоеми ще станат такива?
Мечти,мечтиии!
Здравейте колеги. Всички излети на такива красиви балкански реки са прекрасни само едно не мога да разбера : Кога ще спрат да развалят природата с тези грозни вецове и язовири ??? И ние да търпим това.... Вече от красивата река Въча нищо не остана а сега чух че готвят строеж и на нов вец там ...... е стига бе боклуци мръсни не се наядохте. И унищожават популацията на пъстърва с тези вецове. Хората в чужбина се вдигат на бунтове и затварят пътищата за да не се правят тези вецове . Дори са наемали адвокати и са спирали строеж на вец защото както знаете тези вецове не са толкова еко-проекти колкото ги водят. Но достатъчно е голяма част от населението на едно селце в близост до реката да не желае построяването на един ВЕЦ да помогне за спасяването на една река. Аз съм ходил на риболов на пъстърва на муха в много държави като Словения и САЩ - Монтана като съм хващал по 30 - 40 пъстърви на ден и ме е заболявала дясната ръка от морене на рибите . Неописуем кеф. Но за съжаление виждам че в България всяка година става по зле с пъстървовите реки. А ние нищо не правим
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Човек ...продължават да унищожават всяко кътче на девствената ни природа, колкото ималко да е останала тя ... лятото се нагледах на поголовна сеч на вековни дървета в коритото на една река, която ще бъде залята ... вече е залята. Предстои да направят същото и с друг неин участък ... девствена Българска природа ... която вече е омърсена от човешкото племе ... но всичко спира до воплите ни във форумите само ...mike-mmm написа:Здравейте колеги. Всички излети на такива красиви балкански реки са прекрасни само едно не мога да разбера : Кога ще спрат да развалят природата с тези грозни вецове и язовири ??? И ние да търпим това.... Вече от красивата река Въча нищо не остана а сега чух че готвят строеж и на нов вец там ...... е стига бе боклуци мръсни не се наядохте. И унищожават популацията на пъстърва с тези вецове. Хората в чужбина се вдигат на бунтове и затварят пътищата за да не се правят тези вецове . Дори са наемали адвокати и са спирали строеж на вец защото както знаете тези вецове не са толкова еко-проекти колкото ги водят. Но достатъчно е голяма част от населението на едно селце в близост до реката да не желае построяването на един ВЕЦ да помогне за спасяването на една река. Аз съм ходил на риболов на пъстърва на муха в много държави като Словения и САЩ - Монтана като съм хващал по 30 - 40 пъстърви на ден и ме е заболявала дясната ръка от морене на рибите . Неописуем кеф. Но за съжаление виждам че в България всяка година става по зле с пъстървовите реки. А ние нищо не правим
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Браво за споделената красота. 

Mръсни политици немислещи нито веднъж за България. Те за хората не мислят ние искаме природата да опазят.... Но така няма да има да има и туризъм за съжаление. А и няма една нова партия на която се има доверие да гласуваме за нея. Само кражби и продажби навсякъде и ниски заплати еееее поне за риба като отидеше човек можеше да се успокои малко и да си направи кефа а то вече и риба няма. Тъпа история сме.