Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

плувки
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
грешиш-ето ти я цялата система-това дето го виждаш са все антени,но нито една не е за ампула-иначе си има черна и по два броя червени и зелени,а тия ,черните Т образни хуйни отгоре се слагат според зависи,дали течението е наляво или надясно
бааах ти инджинерите-колко ли са го мислили това нещо-тва и да го метнеш в средата на реката,в най големия бьрзей и като почнеш да задьржаш си седи на едно место,без изобщо да се приближава кьм брега,което приближаване е най гадното при задьржане и се стремим да го избегнем

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
5кила написа:
Лично аз не ползвам с подобна топчеста форма,защото при кълване оказват повече съпротивление.Предпочитам фините издължени плувки,въпреки,че нямам точна снимка на идеалната за мен плувка.

Всеки си има предпочитания.Между другото в магазините продават едни сплескани плувки,подобни на твоята,специално конструирани за течение,в другите случаи си залагам на дългите.

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
камба,не мисля,е си прав,но ти си знаеш-ай да не обьркваме момчето,кьде ни пита за системата!кво предлагаш? 
и не ми говори глупости-КАК ше фьрлиш в талвега примерно на 2 гр ?я да ми го демонстрираш некой пьт?аз не ти се бьркам в морския-не го разбирам дотолкова,а и ти не ме излагай в РЕЧНИЯ,ок?аз кво ли не видех тука-ваглери в река...ама тва ми е достатьчно

и не ми говори глупости-КАК ше фьрлиш в талвега примерно на 2 гр ?я да ми го демонстрираш некой пьт?аз не ти се бьркам в морския-не го разбирам дотолкова,а и ти не ме излагай в РЕЧНИЯ,ок?аз кво ли не видех тука-ваглери в река...ама тва ми е достатьчно
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: