Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Въпрос за пръчка
Модератор: sapuna
Въпрос за пръчка
Колеги искам да попитам за шаранджийската пръчка Easy Carp дали е добър вариант за начинаещ шаранджийя.Или някоя друга пръчка от този клас.Мерси предварително.

Re: Въпрос за пръчка
Мерси

Аз имам такава на 3 части 3,25lb,но не е най-доброто за тези пари според мен!
Колега , понеже говориш само за една пръчка , добре е да уточниш за какъв точно вид риболов ще я ползваш . прощавай за уточнението , но преди не много време имаше едно такова питане и стана голяма каша .Любомир98 написа:Колеги искам да попитам за шаранджийската пръчка Easy Carp дали е добър вариант за начинаещ шаранджийя.Или някоя друга пръчка от този клас.Мерси предварително.![]()
![]()
Колега тази пръчка ще я използвам за дънен риболов-шаранджийски .

- bobo_33333
- кандидат преподавател
За пастърва ,на Мачprodos написа:Колега , понеже говориш само за една пръчка , добре е да уточниш за какъв точно вид риболов ще я ползваш . прощавай за уточнението , но преди не много време имаше едно такова питане и стана голяма каша .Любомир98 написа:Колеги искам да попитам за шаранджийската пръчка Easy Carp дали е добър вариант за начинаещ шаранджийя.Или някоя друга пръчка от този клас.Мерси предварително.![]()
![]()

Аре весело изкарване на новогодишната нощ.

Аз там съм пораснал...
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=166&t=55154
ето един линк за колегата bobo 33333 да си припомни за какво говоря .
Весело изкарване довечера на всички . И догодина за всички да има повече и по големи !
ето един линк за колегата bobo 33333 да си припомни за какво говоря .
Весело изкарване довечера на всички . И догодина за всички да има повече и по големи !