Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от Menkata »

topsoft написа:Колега, от кога ти е информацията, щото в понеделник се извадиха 4 риби там общо за 200 човека на вира?
Ми много ми е интересно като от вторник ходя и се мъча да хвана място и все не успявам, там където се хваща трябва да спиш 2 дена да успееш да се вредиш.Това са 14 места в целия вир ,другите 186 "1 рибе" не са хванали.Всеки ден ходя и се нагледах на всякаква българска простотия,аз лично няма да стъпя повече там ,че ще гръмна някой със сигорност.За 1 час от 16 до 17 4 риби които бяха по кг.
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Menkata написа: Ми много ми е интересно като от вторник ходя и се мъча да хвана място и все не успявам, там където се хваща трябва да спиш 2 дена да успееш да се вредиш.Това са 14 места в целия вир ,другите 186 "1 рибе" не са хванали.Всеки ден ходя и се нагледах на всякаква българска простотия,аз лично няма да стъпя повече там ,че ще гръмна някой със сигорност.За 1 час от 16 до 17 4 риби които бяха по кг.
Може да си сигурен че на тия 14 места не е имало нито един "софиянец", мога и да ти обясня защо но не искам да спамя в момента..
а за извадените риби, пак добре си се представил, защото както и Topsoft писа, аз също бях в понеделник и нямаше извадени риби, дори от "дашните места"
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

jasonsmith написа:
Menkata написа: Ми много ми е интересно като от вторник ходя и се мъча да хвана място и все не успявам, там където се хваща трябва да спиш 2 дена да успееш да се вредиш.Това са 14 места в целия вир ,другите 186 "1 рибе" не са хванали.Всеки ден ходя и се нагледах на всякаква българска простотия,аз лично няма да стъпя повече там ,че ще гръмна някой със сигорност.За 1 час от 16 до 17 4 риби които бяха по кг.
Може да си сигурен че на тия 14 места не е имало нито един "софиянец", мога и да ти обясня защо но не искам да спамя в момента..
а за извадените риби, пак добре си се представил, защото както и Topsoft писа, аз също бях в понеделник и нямаше извадени риби, дори от "дашните места"
Написах вторник.Ама няма кой да чете :wink:
Omaxxa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Omaxxa »

Искам да попитам излиза ли нещо на спининг на моста на р.Искър до Враждебна и дали изобщо е възможен спининг там ?
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Omaxxa написа:Искам да попитам излиза ли нещо на спининг на моста на р.Искър до Враждебна и дали изобщо е възможен спининг там ?
има места на които можеш да практикуваш, но трябва ходене, а от друга страна сега според мен нямаш много голям шанс да хванеш нещо..
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

jasonsmith написа:бах тия софиянце, пак чувале пълнили, а местните гледат.. :lol: :lol: Къде е бил Ради шерифа, та ги е оставил да ловят, че той как ги мрази.ллелелей...

тоя ради какви пиратки хвърляше миналата година във водата..не е истина ..ако пак го направи заеби..наистина и аз ходя през ден на този вир и да хванеш нещо е по скоро случайно отколкото резултат от някакъв маисторлък или захранки....последния път изстрелях едно кило бял и пълно капо...както казва колегата има няколко места които
дават резултат и не можеш да хванеш освен ако нямаш връзки или не спиш на самото място...но има вероятност да изядеш някой шамар и да си тръгнеш преждевременно мокър от хвърлянето във искъра...дори момчетата са си направили маса със пейки..и ако не кълве започва увеселително мероприятие..и риболова свършва....
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

ribolovcho написа:тоя ради какви пиратки хвърляше миналата година във водата..не е истина ..ако пак го направи заеби..наистина и аз ходя през ден на този вир и да хванеш нещо е по скоро случайно отколкото резултат от някакъв маисторлък или захранки....последния път изстрелях едно кило бял и пълно капо...
дори момчетата са си направили маса със пейки..и ако не кълве започва увеселително мероприятие..и риболова свършва....
въпрос на време е и Радко и компания да поплуват, а местните са най-големите дразнители, те събота и неделя не ходят да ловят риба, а да пият и ядат на вира и да прее@ат риболова на останалите хора, ..
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

ribolovcho написа:
jasonsmith написа:бах тия софиянце, пак чувале пълнили, а местните гледат.. :lol: :lol: Къде е бил Ради шерифа, та ги е оставил да ловят, че той как ги мрази.ллелелей...

тоя ради какви пиратки хвърляше миналата година във водата..не е истина ..ако пак го направи заеби..наистина и аз ходя през ден на този вир и да хванеш нещо е по скоро случайно отколкото резултат от някакъв маисторлък или захранки....последния път изстрелях едно кило бял и пълно капо...както казва колегата има няколко места които
дават резултат и не можеш да хванеш освен ако нямаш връзки или не спиш на самото място...но има вероятност да изядеш някой шамар и да си тръгнеш преждевременно мокър от хвърлянето във искъра...дори момчетата са си направили маса със пейки..и ако не кълве започва увеселително мероприятие..и риболова свършва....
Вчера и гледах сеира на тези пиене викане яката.Точно около тях никой не хващаше,но хората под тях усърдно дърпаха риби цял ден гледах докато успях да се докопам да седна и аз да ловя.А тези найстина си направиха маса и не спряха да пият докато не се стъмни викове крясъци псувни :rolleyes: Общо взето голям сеир.Недейте казвайте че не се лови не е вярно от вторник до четвъртак съм там,на мойте очи да вярвам или на ваще писания :wink:
pas1.8mi
новобранец
новобранец

Мнение от pas1.8mi »

Вчера (5.01.12) на вира беше интересно!От към гарата една компания(около 10 пияници) от сунтринта като започнаха да захранват на импровизирана маса(ракия,вино,пелин...) та така до 17:00ч!Риби играха доста преди съмване!Към обед двама-трима колеги хванаха по 2-3 риби(около 700гр) на плувка и стръв бял!Ние нищо не хванахме,може би,защото бяхме точно срещу шумната компания!Иначе има риба там ,ама....Трябва да се ходи рано(преди 7ч),че местата се заемат от рано!Колегите,които хванаха нещо бяха от към гарата!
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

Не съм ходил на това място, ама аз като си избирам място гледам на около 50-100 метра да няма никои незнам какво ви харесва да се тъпчете всички там и да търпите всички викове и псувни и още повече хора употребяващи алкохол. Никак не ме спечелвате за този култов вир ако ще всичката риба да е там и да се пълни по два чувала на ден :)

Успех на вира колеги :) аз ще си ходя по недащни места ;) да си хвана една две рибки и да почина малко
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

pas1.8mi написа:Вчера (5.01.12) на вира беше интересно!От към гарата една компания(около 10 пияници) от сунтринта като започнаха да захранват на импровизирана маса(ракия,вино,пелин...) та така до 17:00ч!Риби играха доста преди съмване!Към обед двама-трима колеги хванаха по 2-3 риби(около 700гр) на плувка и стръв бял!Ние нищо не хванахме,може би,защото бяхме точно срещу шумната компания!Иначе има риба там ,ама....Трябва да се ходи рано(преди 7ч),че местата се заемат от рано!Колегите,които хванаха нещо бяха от към гарата!
под ходене рано имай напредвид че трябва да отидеш към 3 часа, защото ние няколко пъти ходим към 6 и са заети! А и откъм гарата нашия Приятел Ради и компания няма да те оставят да ловиш, особено събота и неделя.. Тия които са дърпали риба са местни и въпреки всичко понякога стигат до бой.. сеир страшен, особено като дам 60 лв за гориво и тия "рибари" дойдат да си говорят до мен.. то това им е и идеята де- да са си само те там и да няма пришълци, все пак им изкупуват скобарите на 3 лв./кг, а някои с това се опитват да се издържат.
Аватар
mishkar
новобранец
новобранец

Мнение от mishkar »

Omaxxa написа:Искам да попитам излиза ли нещо на спининг на моста на р.Искър до Враждебна и дали изобщо е възможен спининг там ?
Тябва да се ходи от северната страна ( образно казано ) , но последните 2-3 пъти излизаха червеноперки по 4-5 см ...
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Имате ли някаква инфорамция за нивото на реката след снеговалежите около Роман :?:
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

Menkata написа:Имате ли някаква инфорамция за нивото на реката след снеговалежите около Роман :?:
Такова инфо може да даде само някой местен. Нали казваха, че Роман е откъснат от света без тока, вода, храна и т.н..Аз бях планувал за 08.01. да ходя на там-ама пусто време ме отказа а и едва ли щях да стигна в тия преспи. Поздрави. :drinkers:
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

колеги нямате ли някакво инфо за реката около Писарово,Искър,Оряховица
  • Изображение
TT България 2011
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”