Телескопче за попче

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
vankatagb
новобранец
новобранец

Телескопче за попче

Мнение от vankatagb »

Здравейте колеги,
направо на темата - искам да си взема един телескоп, основно за попчета http://www.fishingshop-pike.com/details ... &subcat=24 това е телескопа. Добър ли е за това, за което го вземам и може ли да го ползвам за друг вид морски риболов или някакъв сладководен. Чисто и просто съм любител и не правя кой знае колко излети, така че не търся нещо скъпо.
Благодаря предварително, честит имен ден на всички адаши и наслука!!! :drinkers:
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Re: Телескопче за попче

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Колега този става но за 20-30 лева се намират и по леки от него , защото при по продължителен риболов ще останеш без ръце но секи си знае джоба и възможностите
http://www.fishingshop-pike.com/details ... &subcat=24
http://www.fishingshop-pike.com/details ... &subcat=24
Колега ако си от Бургас на магазин Корморан в краставицата при Таня има за по 20 лева пръчки тя ги предлага под името морски болонези 4m. и са хубави и са леки идеални са попче аз имам две от тях ползвам ги предимно за поп , платерина ,таранка и преди ловеях и зарган и сафрид на тях но ти си решеваш сам
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Попеску има различни начини за ловене-Пешо добре те е упътил,но има и екшън с по-къси и яки пръчки-та не ходи само с една пръчка за тая гад.Аз си земам едно късо телескопче с голяма акция,дебело влакно и меки куки.
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

То и аз последно време ги ловя с една гегичка 2,10м. с 0,35 основно но винаги си нося и една 4м. от гореспоменатите геги ползвам тази която е най удобна според мястото където ловя.Апък ако не му се дават пари на една дъсчица си навива 20-30 метра месина и си ги лови наръка заимата аз така процедирам ама с няколко броя нареждам ги , пия си чая и ако хвана , хвана ако няма поп то настинка ще хвана :lol: :lol:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
vankatagb
новобранец
новобранец

Мнение от vankatagb »

Колеги благодаря, че се отзовахте и то с конкретни предложения :D Истината е, че правя наистина малко излети и не си заслужава да влагам излишни средства, които нямам в повече и затова си търся най-евтиното предложение на пазара. А и това ще ми е първата моя въдичка, така че не съм притенциозен!
Пешо твоите включвания ги следя винаги с интерес, защото така получавам актуална информация придружена винаги със снимков материал. И да знаеш, че ако някога правим съвместен риболов, няма да ти врътна номер като твоя комшия :lol:
Айде наслука и :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици, макари и такъми”