Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кукерският фестивал в Разлог
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Кукерският фестивал в Разлог
Здравейте и за много години.
Сядам сега на бързо да напиша тази темичка и да покажа снимчици.
Та значи тази година празнувахме посрещането на новата година на Предела до Разлог в една вила. Вечерта както си вървеше софрата и собствениците на вилата споменаха, че на първи януари има фестивал на кукерите в Разлог. Е не ни трябваше много да се навием да по зяпаме.
И така на бързо да кажа доста се впечатлих, досега бях виждал карнавалите само по телевизията. Най-много ме впечатли обаче, че основно участниците бяха млади хора и много, ама много деца. Направо ми се намаза душата като проумях и видях с очите си, че традициите успешно се предават.
Хайде сега снимките:
От всяка махала в града тръгват с хора към централния площад, като всяка махала представя своите костюми, хора, носии...

Кукерите:

И накрая най-готините участници в карнавала:

Е толкова от мен...

Сядам сега на бързо да напиша тази темичка и да покажа снимчици.
Та значи тази година празнувахме посрещането на новата година на Предела до Разлог в една вила. Вечерта както си вървеше софрата и собствениците на вилата споменаха, че на първи януари има фестивал на кукерите в Разлог. Е не ни трябваше много да се навием да по зяпаме.
И така на бързо да кажа доста се впечатлих, досега бях виждал карнавалите само по телевизията. Най-много ме впечатли обаче, че основно участниците бяха млади хора и много, ама много деца. Направо ми се намаза душата като проумях и видях с очите си, че традициите успешно се предават.
Хайде сега снимките:

От всяка махала в града тръгват с хора към централния площад, като всяка махала представя своите костюми, хора, носии...

Кукерите:

И накрая най-готините участници в карнавала:

Е толкова от мен...

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- и господ не е толокова добър
Re: Кукерският фестивал в Разлог
Пирфектнооо 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Поподнал си на точното място.
Винаги с голям интерес съм наблюдавал тези шествия, а съвсем не е лесно да си участник. Огромни, тежки костюми, звънци, хлопки и пр.
И много деца
!
Винаги с голям интерес съм наблюдавал тези шествия, а съвсем не е лесно да си участник. Огромни, тежки костюми, звънци, хлопки и пр.
И много деца

Изяждам се от яд че в моя район няма такива празници.