Мнения за SPRO Exclu Spin

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Harmanlieca
новобранец
новобранец

Мнения за SPRO Exclu Spin

Мнение от Harmanlieca »

SPRO Exclu Spin 3.00m, 5-25gr. мисля да го ползвам за "морски" спининг.
да похвърлям малко клатушки и воблерчета за лефер, апък що не и бомбардичка да метна. Дали ще става а?
Риба с въдица свършване НЯМА!!!
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Ти не пита ли няколко теми по-надолу?
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Harmanlieca
новобранец
новобранец

Мнение от Harmanlieca »

Да Мунчо питах но тогава се колебаех още между телескопична и коленна пръчка, но след като прочетох че са големи акциите слезнах на по - малките. За тази дължина няма ли да е много мека тази пръчка?
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Акция 5-25гр. е добре за бомбарда,ама на 3,00м. идва късичко за морето. Трябва ти 3,90м. и нагоре. Ако пък ще ползваш воблери и клатушки , дължината става,но акцията ще е малка. Ще ти трябва акция 20-40гр. Май не е това подходящата пръчка,пък била тя и на СПРО. Сега се сетих , да не би да си гледал тези СПРО-та , дето ги продават в Кауфланд?
Последно промяна от чуруликпенчо на Сря Авг 01, 2007 12:19 pm, променено общо 1 път.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
Harmanlieca
новобранец
новобранец

Мнение от Harmanlieca »

Не не са от Кауфланд.А тези блесни дето ги ползват за лефера копия на Abu Garcia Toby сам ги виждал и май наи тежките бяха до 20 гр. ако не се лажа.Така че мисля няма да е проблем теглото им.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Ползвам такава пръчка от 4-5 месеца насам, но акцията й е 20-40 гр. (3 м. дължина). Взех я за конкретен вид риболов - джигове по Дунав, и смея да кажа, че засега съм сравнително доволен. Вярно, че нямам много база за сравнение, но все пак... Идва ми на моменти малко тежичка, но иначе като замятане, чувствителност при проводката и вадене на рибата се държи чудесно :roll: За това как ще се работи при морски условияне мога да кажа нищо, защото не познавам добре тамошния риболов. Струва ми се обаче, че ще е късичка :roll:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”