Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ЕГАТИ ТАШАКА НА НИКОЛАЕВКА
Модератор: sapuna
Неразбирам тази ирония колега|CL|NIKI написа:Няма ли да се похвалите пак от Николаевка? Или май 5те мрежи не хванаха нищо камоли вие?:):):):):)???

Да тези, които са на стената, с дългите колове ловим риба. Не ми се вярва да мислиш, че на нас ни излиза по-евтин риболова, навярно е точно обратното. Това хоби стана скъпо, а и ще става все по-скъпо удоволтсвие.
Бях на стената на 03.08 и отново хванах риба, един тостолоб в 7 часа около 6 кг. Същият потроши 2 и 3 коляно от топсета, но все пак успях да го кепчосам. По липса на резервен топсет набутах потрошените парчета едно в друго, колкото да се затегнат и с такъв импровизиран прът продължих риболова. До 13.30 имах още 12 закачени и неизвадени риби , две от тях държах на кукато по около час.
Не всичко се свежда до кг. уловена риба, адреналина и мускулната треска от борбата с тези надхитрили ме риби, това е за мен удоволствието от риболова. И повод да потърся грешките си.
Язовира си заслужава посешенията, но може би някои от нас трябва да тръгват с по-малка кошница към него

-
- научил се да хвърля
За мен трябва да знааеш две неща:първото е че аз винаги хващам и второто е че вече не разказвам по форумите какво и как съм хванал защото предния път като разказах и стената се напълни с дънари които естественно нямаха улов но съвсем успешно ни пречеха|CL|NIKI написа:Няма ли да се похвалите пак от Николаевка? Или май 5те мрежи не хванаха нищо камоли вие?:):):):):)???
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Да,ама тебе не те оплюват като си криеш местата, а мене ме изкараха какъв ли не. Явно отново /без да искам/ ще повдигна темата за двойния стандарт . Е,приемам ,че за състезателите по риболов може всичко да минава ,просто ей така.Като при истинските спортисти. Ау-у-у-у-у ,май току-що спамосах толкова интересна тема. Или поне интересно заглавие.......
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз пък не хванах,но си изкарах чудничко.Това да не си тваря мозъчето с
ежедневни раб. проблеми си е рай за мен.Следващия път ще хвана какво
толкова се случило,че не се е закачила риба.А щях да забравя отново се правихме на буклокчии
,може би единствено заради това ще сменя дестинацията.Няма такава простотия,явно колкото сме упорити всеки път да чистим другите са три пъти по отгоре в осирането.
ежедневни раб. проблеми си е рай за мен.Следващия път ще хвана какво
толкова се случило,че не се е закачила риба.А щях да забравя отново се правихме на буклокчии

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА