Неуспешен ден на р. Марица !

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Боли ме като пиша тука , ма нема начин :) днеск на обед решихме да ходим на р. Марица с братовчед ми и КаДеМа :) вече 2 ри ден по ред ходим ! няколко удара 1 скъсване :) жалка картинка ! Та за днес реших да пробвам на червей и на царевица ! 2 те дънни бяха на черве едър (на грозд) и 1 на царевица (мед) на червея имах 5 удара 5 шаранчета , големи колкото шамар ! направо се чудя как налапват червея с кука Номер 1 ! :roll: на плувката също 4-5 шаранчета на сладка царевица и жито -бебенца ! :) като решихме да си трагваме и 1 та дънна побутна като я изкарах сомче :) към 300 грама ! Снимки не съм направил щото кво да ги снимам тез дрискулчета :):):):):) след всяко хващане ги връщах във водата .... а предния ден 2 сомчета пак бебета и на косъма с 2 царевички една мижава каракуда напрово ми се искаше да я трясна в земята - ама НЕ и нея си пуснах :) на червея имаше удар и повличане към дърветата даже и Safety bolt rig не помогна в тази ситуация- яко се омота в някой дънер на дъното и цък ---адиос мучачос амигос !
Иначе местото е прекрасно за риболов ! благодаря на един приятел от форума , (с който се запознахме на местото след няколко предварителни телефонни разговора ),че ме светна за местото !рано или късно ще удари нещо по едро ! Няма да споменавам за испуснатите кефали на булдо :twisted: :twisted: :twisted: 3 пати ми взе мухата и ми скъса ! смяна Блесна -пак къса :evil: :evil: :evil: ..... утре ще смяна влакното на блеснарката че направо нямам думи :evil: :evil: :evil: та така следващата седмица пак съм планувал да отделя 1 ден за риболов но топът ще им приготвя изненада на умните рибоци :smt031 ...ще пробвам с едни топчета с аромат на риба ! с аромат на ягода , ще наблегна и на домашно приготвените ----ще рискувам само на топчета пък квото стане ! 1 валат ли ще ме плаши мена :D :D :D аииидееее :):):) някой ако има някакви савети да пише !!!! На качамак с плочки кюспе също не бафка, само дреболий :!: и още веднъж БЛАГОДРСКО НА GODFATHER :wink:

П.С.Днеска колегата който беше до мен и той пусна няколко шаранчета ! имаше и няколко кефала и 2 червеноперки ! от обед до 9 и 30 вечерта ! Трагедия !
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Пробвай на тези топчета дето толкова ги коментирахме с кюспето :D
Или от унгарските пуканки, но със някаква хранилка на линията.
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Здравей ЖОРО,
дано имаш повече слука другият път защото местото е хубаво, но си трябва и много късмет и дано е стеб!!!!!!!!
Радвам се че се запознахме и дано другият път имам повече време и да можем да половим заедно един цял ден на това место на река Марица и ще се подготвим по сериозно.
Като реша до си ходя в Димитровград ще ти се обадя, може би след две семици ще е това, а дотогава НАСЛУКА!!!!!!!!!!!!!

Някой хора не си казват местата, но както казава колегата КРОКИ;
"НИТО АЗ ЩЕ ИЗЛОВЯ ВАШИТЕ РИБИ, НИТО ВИЕ РИБИТЕ КОИТО СЪДБАТА Е ОТРЕДИЛА ЗА МЕН"

НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ЖЕЛАЯ УСПЕШНИ ИЗЛЕТИ И МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”