Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Неуспешен ден на р. Марица !
- ribarq
- сериозен играч
Боли ме като пиша тука , ма нема начин
днеск на обед решихме да ходим на р. Марица с братовчед ми и КаДеМа
вече 2 ри ден по ред ходим ! няколко удара 1 скъсване
жалка картинка ! Та за днес реших да пробвам на червей и на царевица ! 2 те дънни бяха на черве едър (на грозд) и 1 на царевица (мед) на червея имах 5 удара 5 шаранчета , големи колкото шамар ! направо се чудя как налапват червея с кука Номер 1 !
на плувката също 4-5 шаранчета на сладка царевица и жито -бебенца !
като решихме да си трагваме и 1 та дънна побутна като я изкарах сомче
към 300 грама ! Снимки не съм направил щото кво да ги снимам тез дрискулчета
:):):):) след всяко хващане ги връщах във водата .... а предния ден 2 сомчета пак бебета и на косъма с 2 царевички една мижава каракуда напрово ми се искаше да я трясна в земята - ама НЕ и нея си пуснах
на червея имаше удар и повличане към дърветата даже и Safety bolt rig не помогна в тази ситуация- яко се омота в някой дънер на дъното и цък ---адиос мучачос амигос !
Иначе местото е прекрасно за риболов ! благодаря на един приятел от форума , (с който се запознахме на местото след няколко предварителни телефонни разговора ),че ме светна за местото !рано или късно ще удари нещо по едро ! Няма да споменавам за испуснатите кефали на булдо
3 пати ми взе мухата и ми скъса ! смяна Блесна -пак къса
..... утре ще смяна влакното на блеснарката че направо нямам думи
та така следващата седмица пак съм планувал да отделя 1 ден за риболов но топът ще им приготвя изненада на умните рибоци
...ще пробвам с едни топчета с аромат на риба ! с аромат на ягода , ще наблегна и на домашно приготвените ----ще рискувам само на топчета пък квото стане ! 1 валат ли ще ме плаши мена
аииидееее
:):) някой ако има някакви савети да пише !!!! На качамак с плочки кюспе също не бафка, само дреболий
и още веднъж БЛАГОДРСКО НА GODFATHER 
П.С.Днеска колегата който беше до мен и той пусна няколко шаранчета ! имаше и няколко кефала и 2 червеноперки ! от обед до 9 и 30 вечерта ! Трагедия !

Иначе местото е прекрасно за риболов ! благодаря на един приятел от форума , (с който се запознахме на местото след няколко предварителни телефонни разговора ),че ме светна за местото !рано или късно ще удари нещо по едро ! Няма да споменавам за испуснатите кефали на булдо

П.С.Днеска колегата който беше до мен и той пусна няколко шаранчета ! имаше и няколко кефала и 2 червеноперки ! от обед до 9 и 30 вечерта ! Трагедия !
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здравей ЖОРО,
дано имаш повече слука другият път защото местото е хубаво, но си трябва и много късмет и дано е стеб!!!!!!!!
Радвам се че се запознахме и дано другият път имам повече време и да можем да половим заедно един цял ден на това место на река Марица и ще се подготвим по сериозно.
Като реша до си ходя в Димитровград ще ти се обадя, може би след две семици ще е това, а дотогава НАСЛУКА!!!!!!!!!!!!!
Някой хора не си казват местата, но както казава колегата КРОКИ;
"НИТО АЗ ЩЕ ИЗЛОВЯ ВАШИТЕ РИБИ, НИТО ВИЕ РИБИТЕ КОИТО СЪДБАТА Е ОТРЕДИЛА ЗА МЕН"
НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ЖЕЛАЯ УСПЕШНИ ИЗЛЕТИ И МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
дано имаш повече слука другият път защото местото е хубаво, но си трябва и много късмет и дано е стеб!!!!!!!!
Радвам се че се запознахме и дано другият път имам повече време и да можем да половим заедно един цял ден на това место на река Марица и ще се подготвим по сериозно.
Като реша до си ходя в Димитровград ще ти се обадя, може би след две семици ще е това, а дотогава НАСЛУКА!!!!!!!!!!!!!
Някой хора не си казват местата, но както казава колегата КРОКИ;
"НИТО АЗ ЩЕ ИЗЛОВЯ ВАШИТЕ РИБИ, НИТО ВИЕ РИБИТЕ КОИТО СЪДБАТА Е ОТРЕДИЛА ЗА МЕН"
НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ЖЕЛАЯ УСПЕШНИ ИЗЛЕТИ И МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=