язовир Бушляк - начешах крастата

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

язовир Бушляк - начешах крастата

Мнение от Николай Неделков »

Миналата неделя бях на Бушляк.Пускам чак сега темата,защото по една и друга причина нямах много време за нета и въобще РС-то. Та на 22.07 отидох на Бушляка с цел уклей,бяха ми похвалили много язовора и уклея там.Та около 7:30 отидох,намерих място и забърках малко подхранка за уклей на "СЕЗОНИ" и малко кюспе с хляб.Намятах стабилно топки ,наджапах до кръста във водата и се започна спубането. Верно бяха ми казали че има добър уклей,ама па чак толко. В 17:00 събрах багажа, със 106 бройки. 9 бяха добри бабки,4 костура и останалото УКЛЕЙ,забележете УКЛЕЙ,не уклейчета или уклейки.Тези уклеи бяха в порядъка 15 см и нагоре,имах даже около 20 бройки около 20те сантима.А и останах много изненадан,защото нямах подготовка за дънни,бях ги взел,па каквото удари,на червей,белия го изяждаха уклеите без дори да покаже че кълве,а на торния не пипаше,но хора които ловяха там на сладка царевица на дъно вадеха каракуди над кило и то по 4-5 бройки извадиха,а един дори извади амур около петак и то бъш в жегата към 2 часа.Та така водата беше чай,печеше цял ден,беше около 38 граиса,но па съсипах уклея 8) Нямам сними щото бях забравил всякаква снимаща техника :(
Последно промяна от Николай Неделков на Вто Юли 31, 2007 3:17 pm, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Анди
новобранец
новобранец

Мнение от Анди »

А от коя страна на Бушляк си бил?И там каква е таксата на пръчка?А и също да питам по обед в жегата кълве ли?
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

кълве но трябва да захранваш поне през 20-30 минути и то стабилно,по 5-6 топки,малко по-големи от тенис топките.А иначе бях от страната дето се минава през Батановци и Черна гора,горе дол под фургончето,а таксата е 3лв на пръчка,ловиш колкото ти е кеф,таксата важи 24 часа
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”