Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

потресен съм!!!няма такава държава:((*(
Модератор: sapuna
потресен съм!!!няма такава държава:((*(
колеги незнам откъде да започна,но ще я карам направо.веднъж ако си спомняте бях помолил за съвет относно костенурките или по скоро как да ги избегна.е ставаше въпрос за язовира в село любеново,които за съжаление вече не съществува.
(вчера се върнах от морето и викам даи да отида с баща ми да си хвана някое шаранче и какво да видя,няма капка вода-е това може да се види само в нашата смотана държава.какво да ви кажа-тъпаците отворили крана,язовира спадал,спадал и спадал и спаднал нацяло-рибата започнала да мре мре мре мре мре мре.......ужас ви казвам-амури,шарани,щтуки по 3,4,5,6 и т.н всичко е леш,измряло няма една жива рибка и наи-интересното е че няма хващана риба.нямах фото,но и да имах нямаше да снимам-по-грозно е от човешко гробище,тонове мъртва риба,миди и т.н-незнам даите да измислим някакво наказание за тези нещасници,просто съм потресен, а беше такъв хубав язовир:((((

- zapalen_92
- разбира нещата
:((((
Кво е станало с рибите викаш?Умрели са?Еми сещаи се кжо е наказанието за тези които са сторили това нещо!!!Наказанието е това каквото се е сторило и на рибите!
-
- кандидат преподавател
споко бе господ ги наказва а аз лично моля в село Ветрен Бургаска областа аз сам от там иам 1 язовир викат му ваулга ! имасхе риба схарани таранка 6тука кефал изоставиха го ! браконерите изловиха рибата пулно е сас сас пада водата има малки таранки-каракудки ама никои с нищто неможе да помохне пробвал сам на грозде торен бял ,царевици прожини качамаци просто няма риба стоя по 7-8 часа няма аман от браконери !
- dimitar_
- сериозен играч
Ето същото и при нас , но има малка надежда , че може да го е направила общината , с цел почистване и въстановяване . Но най - вероятно бракониери ги изпревариха . Седмици тъпкаха чували с всякакъв вид риба , имало е по 7 - килограмови щуки , подути и накълвани от гларуси , и досега няма никакъв коментар ( може и аз да не съм чул , но ... ) от община , ИАРА , преса и т . н . . Чест прави на един колега , че поне той е прехвърлял малки щуклета и каракуди в другият язовир .
Та ето и снимката ...

Та ето и снимката ...
не съм казал че има толкова много риба,тъй като аз не знаех че има толкова много риба.а не съм очаквал че има и толкова големи,тъй като аз за две години откакто ходя там не съм хващал по-голяма риба от два килограма.друго-там имаше страшно много дребосък и костенурки и риболова е страшно изнервящ.трето-отвсякъде е обрасъл с папур и не е удобно да се хвърля,и така нататък.но не е и в това въпросът.в този форум съм видял много малко смислени теми и много малко колеги,които са искрени-хванали някъде риба пускат снимки,хвалят се с цел да дразнят останалите,но не казват къде и накакво,сякаш ако кажат ще им изхващат рибата.това е смешно,но както и да е-не съм човек,който обича да се кара с останалите,нито се смятам за много добър рибар за разлика от много хора тук.аз дори не знам и как да си вържа косъм,но за сметка на това съм упорит и от време на време хващам по някоя рибка и така.идеята е че трябва да пазим водоемчетата си-независимо какви са и просто трябва да бъдем по-добри хора!!!!това е от мен