Отивам на Доспат-на 17.07.07

Модератор: Кърцата

Nedeltcho Delev

за Доспат

Мнение от Nedeltcho Delev »

djunkata написа:От бързане някой път така се получава. В Доспат има винаги прясна стръв, зотова ти казвам да не се запасяваш от друго място. Решил ли си от коя страда да разпънеш палатката? Познава всичките места, поне така си мисля доста години изкарах там.
Не знам,нали затова Ви моля да пишите,за мен всяко мнение е важно,не съм ходил там,а инфо след това ще има цял форум :lol: :lol:
djunkata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от djunkata »

Има доста време до тази дата така, че ще събера още малко информация и ще Ви я предоставя.
на слука колегиииииии !!!!!!!!!!
tt_man
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от tt_man »

Колеги,аз утре заминавам за Доспат.....като се върна ще имате инфо:)
tt_man
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от tt_man »

Късно снощи се прибрах от Доспат....
Прекрасно място за почивка, но за риболова нищо не мога да се -похваля едва отървах капото:))))

ето и малко снимки:

http://bgalbum.com/thumbnails.php?album=10319
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

Ще събирам ии аз чукалата и мисля на 18.08 да съм там.Кажете каде е най-приятно да разпъна палатката,че ми е за сефте да ходя на Доспат :D А,и какво да приготвя,освен пастърва излиза ли нещо друго?
Nedeltcho Delev

ЗАВРЪЩАНЕ ОТ ДОСПАТ

Мнение от Nedeltcho Delev »

Здравейте,колеги ето че дойде време за инфото от Доспат с малко закъснение,но нямах интернет до сега и така,на 17.07.2007.кацнах на Доспат,по точно в Сърница,посрещна ме Георгиев 59,много готин човек,ще го черпя където и да се видим,природа-велика,язовир-трепач,въдици-бол,лодка-прекрасна даже вече си има и име-"СЕ ИБЕ"кръстена е на една помакиня,за лагера питайте Георгиев59 всичко по мерак,и така дойте време за истинския риболов.
1 ден-нищо,2 ден-нищо 3 ден -24костура,4 ден-почивка, 5 ден-отрезнявах,6 ден ура,хванах 6 кефала доста прилични по реката нагоре само на влакно и кука без плувка и тежест само на скакалец или муха,много интересен риболов,7 ден -8 кефала и 3 костура,8 ден-разходка из планината,9 ден пак отрезнявах,да бях пукнал на осмия ден,10 ден-4 кефала много хубави и 11 ден-най неприятния,събрахме си багажа и си тръгнахме,и така да обобщя общо взето почивката,това ми беше една от най хубавите почивки през живота ми съжелявам само че не можах да хвана пастърва,но без риба не останахме,15 литра ракия,50 литра бира-трима човека с жените си,това е общо взето равносметката от почивката,имам и много снимки но не мога да ги кача във форума,Георгиев също има снимки ако той може да ги качи ще му ги пратя на него.ако някой го итнересува други информации да пита, с удоволсвие ще ги предам.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Изображение Ето ни и нас двамата след снощната разпивка :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”