Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Въпрос към модераторите
Модератор: bobopeli
Въпрос към модераторите
Питането ми е следното : Виждам в обявите че се продава лодка за ТРОЛИНГ и МРЕЖИ (за арендаторите примерно) по тая логика утре може направо мрежи да започнат да се предлагат (пак за арендаторите примерно) или бомби за арендаторите на каменни кариери или бустери за ток (за лодката с гребла )Колеги нали форума е за рибарите или беше ?
Re: Въпрос към модераторите
Ако се поогледаш ще забележиш, че в раздела за обяви няма модератори, единствен Барута позачиства понякога..., когато има време разбира сеtoyo1 написа:Питането ми е следното : Виждам в обявите че се продава лодка за ТРОЛИНГ и МРЕЖИ (за арендаторите примерно) по тая логика утре може направо мрежи да започнат да се предлагат (пак за арендаторите примерно) или бомби за арендаторите на каменни кариери или бустери за ток (за лодката с гребла )Колеги нали форума е за рибарите или беше ?

п.п.... както и няма недоволни, че някой им трие/заключва обявите, заради неспазване на правилата !
п.п.п.Прекалено гръмко заглавие за един твърде обикновен въпрос, не мислиш ли?

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

Колега ,въпросът си е на мястото но не видях одговорът ? Като се продава кола никой не пише че е подходяща за катастрофи или не ми разбра въпросът?
Значи обявите за чистене няма кой да ги трие ,но изгодните обяви в които вече е написано купувам се трият?!
Мерак се гаси с пари!
Приятелю, аз чудесно ти разбирам въпроса, но ти не ми разбираш отговора явно, а той е, че от известо време насам в магазина няма модератори, сиреч единствено админа има права да трие обяви, а той не е робот, че да пребивава двадесет и четири часа онлайн и просто не е забелязал въпросната обява, че да я изтрие...капиш....изхождайки от това, смятам че заглавието на темата ти е излишно, както и самата тема, защото за подобни въпроси си има ЛС, а отварянето на нова тема би следвало да породи някаква полезна дискусия принципно, а тук такава не виждам..., освен ако не си мислиш сериозно, че NaRiba.com толерира бракониерството и продажбата на средства за незаконен улов(нещо което съм убеден че не мислиш де, ама все пак)toyo1 написа:Колега ,въпросът си е на мястото но не видях одговорът ? Като се продава кола никой не пише че е подходяща за катастрофи или не ми разбра въпросът?

п.п.съгласи се, че това "...към модераторите" е прекалено обобщаващо

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

Темата нямаше да я има ако някой не ЗАЧИСТИ десетината поста пуснати под обявата в който рибари (като мене) исказаха недоволството си
но остави обявата в същия и вид ??? капиш
Та в случая се замисли кой какво толерира . Гарантирам ти че съм последния човек койно би станал бракониер.