Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от petko_dimitrov_81 »

toliooo1 написа:Някой може ли да ми даде прясно инфо избистрела ли се е реката? Дали има смисъл да бия път до Коневец.
Няма смисъл колега сутринта бях там !!! Боза в пълният смисъл на думата !!! Не се разкарвай напразно !!! Поне още ден ,два риболов не може да става !!!
ИзображениеНяма големи и малки...Има хванати и изтървани !!!
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

voblep4o написа:Тука на Ямбол е по бистра в пъти отколкото беше преди 3 дена , но все още е бая мътна. А колкото до нивото , водата е наравно с брега зад шела(от страната на вега-та).
А на долу към Балахурския мост как е ??? :?: :?: :?:
Аватар
malkapluvka
фен клуб-скобар

Мнение от malkapluvka »

На реката днес под голямото съоръжение до моста на "Бонбонена" имаше някой и друг колега, водата е още малко висока, но си е влязла почти в коритото, избистрила се е, обиколих само за проверка, да знам къде да ходя утре, "Бъбрека" се е напълнил хубаво с вода (дано да се завъртят тази зима там каракудите и червеноперите, както миналата зима :lol: ), надолу под мръсната тръба на търговията закачили вчера някоя и друга гърбавица, затова пък на гребния канал на тръбите между двата канала е панаир :mrgreen: - цялата махала е там :axe: , кълват без откат малки каракудки, между тях може и някоя по-дебела, но са рядкост, червеноперки също, и тук-таме се покаже някое малко кабакулаче.
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Разбрах че на Черноземска са убили алаите и гърбавиците тия дни,но в нашия форум отново никакво инфо .
Ribarche
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

S.Koychev написа:Разбрах че на Черноземска са убили алаите и гърбавиците тия дни,но в нашия форум отново никакво инфо .
Ами дайте да си направим една затворена група за риболов по Тунджа и точка по-въпроса :drinkers: !!! Вчера бях на Черноземска , но рибите не бяха големи,а нормалните 200-300 гр !!! Излезнаха няколко скобара и един кефал около кило,другото само дребосък !!!
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

Да не би да има и някой друг форум :?: :?: :?: само за Ямбол ако има включете и мен :!: :?: Наистина питам сериозно колеги :drinkers: Благодаря предварително !!!
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Не няма групи, един от инспекторите на ИАрата ми каза че като са ходили на проверка в събота е имало много изкарани едри риби,ама от работа нямам време да отида и да си направя и аз кефа.Сега като падна нивото и на Тунджа ще почнат да излизат мазните алай и гърбавици.
Ribarche
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

S.Koychev написа:Не няма групи, един от инспекторите на ИАрата ми каза че като са ходили на проверка в събота е имало много изкарани едри риби,ама от работа нямам време да отида и да си направя и аз кефа.Сега като падна нивото и на Тунджа ще почнат да излизат мазните алай и гърбавици.
Дано , дано :) имаше доста хора , но така и не видях някой около мен да извади едра риба !?!
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

Ами никой ли не е навит да си направим една затворена група и само ние да си постваме къде и на какво кълве :?: :!: :?: Като бургазлий , те са си в затворена група и си споделят къде има рибоци ;) Аз не съм наясно с тези групи,но предполагам ,че някой от колегите е наясно .... Дано има желаещи :drinkers:
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

petko_dimitrov_81 написа:Ами никой ли не е навит да си направим една затворена група и само ние да си постваме къде и на какво кълве :?: :!: :?: Като бургазлий , те са си в затворена група и си споделят къде има рибоци ;) Аз не съм наясно с тези групи,но предполагам ,че някой от колегите е наясно .... Дано има желаещи :drinkers:
Ако искаш затворена група, събери няколко колеги риболовци от Ямбол (както искаш), заведи ги на едно кръчме, па си заформете една "затворена" група около масата :D
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

mita4eto написа:
petko_dimitrov_81 написа:Ами никой ли не е навит да си направим една затворена група и само ние да си постваме къде и на какво кълве :?: :!: :?: Като бургазлий , те са си в затворена група и си споделят къде има рибоци ;) Аз не съм наясно с тези групи,но предполагам ,че някой от колегите е наясно .... Дано има желаещи :drinkers:
Ако искаш затворена група, събери няколко колеги риболовци от Ямбол (както искаш), заведи ги на едно кръчме, па си заформете една "затворена" група около масата :D
Предлагам на Камините на ВИно и Уши !!!
Туй риболова не е за мен :D
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Днес инфо от Коневец.Реката е паднала и се е поизбистрила.Риба играе много, по-често от левия бряг по посока на течението,епизодични кълванета,много рехави.Излязоха някоя друга риба на много малка кука18 номер и имах и няколко откачания,супер капризни кълванета.На малка плувка 0,75 гр.едва се усещат.Течението е много силно все още и много трудно се изтича с фин такъм,а на по груб не иска и да чуе за ядене.Тройкаджиите и те почти капо.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

boki speca написа:Днес инфо от Коневец.Реката е паднала и се е поизбистрила.Риба играе много, по-често от левия бряг по посока на течението,епизодични кълванета,много рехави.Излязоха някоя друга риба на много малка кука18 номер и имах и няколко откачания,супер капризни кълванета.На малка плувка 0,75 гр.едва се усещат.Течението е много силно все още и много трудно се изтича с фин такъм,а на по груб не иска и да чуе за ядене.Тройкаджиите и те почти капо.
Мои приятел е ходил там вчера , хванали са около 6-7 риби ,но супер рибета !!! Около 700-900 гр само скобари !!! :drinkers:
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

mita4eto написа:
Говорим за риболов е колега ... Не за ядене и пиене !!! Бургазлий си имат затворена група тук във форума,и никой не знае какво се случва там , но всички те четът какво става във форума и се знае всичко...Къде как кълве и какво дава,ако ти не си навит ок ,но може и да има някой който иска....!?! А относно за кръчмата,няма ядове :) Ако има желаещи в петък на бар Валентин може да обърнем по някоя и друга бира ;) :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
malkapluvka
фен клуб-скобар

Мнение от malkapluvka »

В понеделник бях на ШЕЛ до Бонбонена, следобед излъгах 4 гърбавици, един алай, колега изкара шаран около 2,5 кг., още 2-3 откачания имах, доволен риболов общо взето, рибите са прилично големи :D . В неделя бяха се завъртели огромни кабакулаци, един колега изкара три такива, откъде се взеха тези чудовища... :shock: :shock: . И в следващите дни никакъв помен от рибите, 2 дена активни, после една седмица няма никой. :lol:
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”