Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Re: Риболов край ямбол!!!
Няма смисъл колега сутринта бях там !!! Боза в пълният смисъл на думата !!! Не се разкарвай напразно !!! Поне още ден ,два риболов не може да става !!!toliooo1 написа:Някой може ли да ми даде прясно инфо избистрела ли се е реката? Дали има смисъл да бия път до Коневец.

- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
А на долу към Балахурския мост как е ???voblep4o написа:Тука на Ямбол е по бистра в пъти отколкото беше преди 3 дена , но все още е бая мътна. А колкото до нивото , водата е наравно с брега зад шела(от страната на вега-та).

- malkapluvka
- фен клуб-скобар
На реката днес под голямото съоръжение до моста на "Бонбонена" имаше някой и друг колега, водата е още малко висока, но си е влязла почти в коритото, избистрила се е, обиколих само за проверка, да знам къде да ходя утре, "Бъбрека" се е напълнил хубаво с вода (дано да се завъртят тази зима там каракудите и червеноперите, както миналата зима
), надолу под мръсната тръба на търговията закачили вчера някоя и друга гърбавица, затова пък на гребния канал на тръбите между двата канала е панаир
- цялата махала е там
, кълват без откат малки каракудки, между тях може и някоя по-дебела, но са рядкост, червеноперки също, и тук-таме се покаже някое малко кабакулаче.

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
- S.Koychev
- разбира нещата
Разбрах че на Черноземска са убили алаите и гърбавиците тия дни,но в нашия форум отново никакво инфо .
Ribarche
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Ами дайте да си направим една затворена група за риболов по Тунджа и точка по-въпросаS.Koychev написа:Разбрах че на Черноземска са убили алаите и гърбавиците тия дни,но в нашия форум отново никакво инфо .

- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Да не би да има и някой друг форум
само за Ямбол ако има включете и мен
Наистина питам сериозно колеги
Благодаря предварително !!!

- S.Koychev
- разбира нещата
Не няма групи, един от инспекторите на ИАрата ми каза че като са ходили на проверка в събота е имало много изкарани едри риби,ама от работа нямам време да отида и да си направя и аз кефа.Сега като падна нивото и на Тунджа ще почнат да излизат мазните алай и гърбавици.
Ribarche
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Дано , даноS.Koychev написа:Не няма групи, един от инспекторите на ИАрата ми каза че като са ходили на проверка в събота е имало много изкарани едри риби,ама от работа нямам време да отида и да си направя и аз кефа.Сега като падна нивото и на Тунджа ще почнат да излизат мазните алай и гърбавици.

- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Ами никой ли не е навит да си направим една затворена група и само ние да си постваме къде и на какво кълве
Като бургазлий , те са си в затворена група и си споделят къде има рибоци
Аз не съм наясно с тези групи,но предполагам ,че някой от колегите е наясно .... Дано има желаещи 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако искаш затворена група, събери няколко колеги риболовци от Ямбол (както искаш), заведи ги на едно кръчме, па си заформете една "затворена" група около масатаpetko_dimitrov_81 написа:Ами никой ли не е навит да си направим една затворена група и само ние да си постваме къде и на какво кълве![]()
![]()
Аз не съм наясно с тези групи,но предполагам ,че някой от колегите е наясно .... Дано има желаещи

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Предлагам на Камините на ВИно и Уши !!!mita4eto написа:Ако искаш затворена група, събери няколко колеги риболовци от Ямбол (както искаш), заведи ги на едно кръчме, па си заформете една "затворена" група около масатаpetko_dimitrov_81 написа:Ами никой ли не е навит да си направим една затворена група и само ние да си постваме къде и на какво кълве![]()
![]()
Туй риболова не е за мен 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес инфо от Коневец.Реката е паднала и се е поизбистрила.Риба играе много, по-често от левия бряг по посока на течението,епизодични кълванета,много рехави.Излязоха някоя друга риба на много малка кука18 номер и имах и няколко откачания,супер капризни кълванета.На малка плувка 0,75 гр.едва се усещат.Течението е много силно все още и много трудно се изтича с фин такъм,а на по груб не иска и да чуе за ядене.Тройкаджиите и те почти капо.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Мои приятел е ходил там вчера , хванали са около 6-7 риби ,но супер рибета !!! Около 700-900 гр само скобари !!!boki speca написа:Днес инфо от Коневец.Реката е паднала и се е поизбистрила.Риба играе много, по-често от левия бряг по посока на течението,епизодични кълванета,много рехави.Излязоха някоя друга риба на много малка кука18 номер и имах и няколко откачания,супер капризни кълванета.На малка плувка 0,75 гр.едва се усещат.Течението е много силно все още и много трудно се изтича с фин такъм,а на по груб не иска и да чуе за ядене.Тройкаджиите и те почти капо.

- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Говорим за риболов е колега ... Не за ядене и пиене !!! Бургазлий си имат затворена група тук във форума,и никой не знае какво се случва там , но всички те четът какво става във форума и се знае всичко...Къде как кълве и какво дава,ако ти не си навит ок ,но може и да има някой който иска....!?! А относно за кръчмата,няма ядовеmita4eto написа:Ако искаш затворена група, събери няколко колеги риболовци от Ямбол (както искаш), заведи ги на едно кръчме, па си заформете една "затворена" група около масатаpetko_dimitrov_81 написа:Ами никой ли не е навит да си направим една затворена група и само ние да си постваме къде и на какво кълве![]()
![]()

- malkapluvka
- фен клуб-скобар
В понеделник бях на ШЕЛ до Бонбонена, следобед излъгах 4 гърбавици, един алай, колега изкара шаран около 2,5 кг., още 2-3 откачания имах, доволен риболов общо взето, рибите са прилично големи
. В неделя бяха се завъртели огромни кабакулаци, един колега изкара три такива, откъде се взеха тези чудовища...
. И в следващите дни никакъв помен от рибите, 2 дена активни, после една седмица няма никой. 

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ