Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Левски пада във Финландия.
Модератор: dantho.mihov
- георги н.
- ще става разбирач
Левски пада във Финландия.
Ебах му майката , Левски да падне от някакви еленовъди . Срам
Не мога да повярвам . Ебати и ужаса . И десет пъти да се играе тоя мач и да знам че Левски ще падне пак ще го играя 2 в Еврофутбола . Отиде при Божков един добър риболовен излет 

Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
Re: Левски пада във Финландия.
И аз го играх двойка тв.георги н. написа:Ебах му майката , Левски да падне от някакви еленовъди . Срам![]()
![]()
Не мога да повярвам . Ебати и ужаса . И десет пъти да се играе тоя мач и да знам че Левски ще падне пак ще го играя 2 в Еврофутбола . Отиде при Божков един добър риболовен излет

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- dimitar_
- сериозен играч
На вас не ви ли се е случвало , да тръгвате за дърти рибоци , а на връщане да се чудите през кой пазар да минете , че да се отсрамите ... ?!?!?!
Така и с "Левски" , те си почнаха "похода" добре , но "Тампере" не знаеха , че трябва да падат ...
Дано в София всичко да е както трябва , че иначе аман от "трагедии" в този наш футбол !
Така и с "Левски" , те си почнаха "похода" добре , но "Тампере" не знаеха , че трябва да падат ...
Дано в София всичко да е както трябва , че иначе аман от "трагедии" в този наш футбол !
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Левски пада във Финландия.
При такъв мач щом за Левски коефициената е под 2.00 трябва да ти е ясна работата....георги н. написа:Ебах му майката , Левски да падне от някакви еленовъди . Срам![]()
![]()
преди да пишеш нещо хвърляй едно око на тоя сайт пичовете доста познават....
http://www.prosoccer.gr/