Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Продавам пчелен мед в тенекии по 25 кг.
-
NikolaiManolov
- научил се да хвърля

Продавам пчелен мед в тенекии по 25 кг.
Здравейте. Пчелар съм и в този смисъл предлагам пчелен мед в тенекии по 25 кг. Цена за кг. 5 лева. Меда е слънчоглед и малко липа, а другата партида е акация и малко рапица. Всичкият мед е озахарен и гарантирам за качеството му. За контакти на ЛС или на 0898 984759, за Николай Манолов, гр.Добрич.
Re: Продавам пчелен мед в тенекии по 25 кг.
По по-малко не продаваш ли колега? Че то 25 килограма зор ще видя с него...Ще поразпитам тези дни няколко приятеля и ако и те са навити , ще поръчам една тенекия да си я разделим
- Тедо
- сериозен играч

- Обратна връзка:
в София върви около 10лв/бр разфасован в буркани по кило 
-
NikolaiManolov
- научил се да хвърля

Да, знам как върви, колеги! Все пак се занимавам професионално с пчеларство. По принцип една тенекия се консумира за около половин година от едно семейство. Слагам го по 1 кг. на седмица. На мен лично ми отива по толкова за мен, жена ми и детето. Гарантирам, че качеството ще Ви хареса! Само дето е озахарен, но мога да ви кажа как да си го разтопявате, ако някой държи да е течен.
-
NikolaiManolov
- научил се да хвърля

Жена ми ми напомни, че имаме и започнати тенекии по 15-20 кг. Може и някоя от тях да си вземете. Ще я изтегля в Еконт на техния кантар, умножаваме по 5 и я пращам за Ваша сметка. От тези тенекии съм пълнил буркани за клиенти. Това е, което мога да предложа на колегата, който ме попита.
-
NikolaiManolov
- научил се да хвърля

Съвсем наскоро едната тенекия замина при един приятел в Габрово. Останаха още 3 цели и няколко половини.