Плетено влакно

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Плетено влакно

Мнение от maznislav »

Ще бъда благодарен ако някои от Пловдив сподели къде мога да си купя PowerPro което беше дискутирано , че е менте ... 15 -17 лв .. или да ми даде препоръка какво точно влакно да си взема до 30 -35 лв диапазон. Благодаря
http://forum.nariba.com/viewtopic8397.html
За коментираното влакно в тази статия става дума :)
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Ето :arrow: ТУК

и :arrow: ТУК

П.С.ако искаш PowerPro за 17 лв , трябва да имаш някой познат във София . На илиенци на пазара го продават но незнам дали вече е останало нещо ! и до колкото знам не е на качество като оригинала !
Godjiro
новобранец
новобранец

Мнение от Godjiro »

Момчето дето продава го познавам.При него всичко е китайско,но от мкитайските фабрики дето правят "оригиналните" Европеиски неща.То след като Австрииски и Италиански марки произвеждат вече само в Китай и използват собствения си бранд нейм какво да говорим
dian75
новобранец
новобранец

Мнение от dian75 »

нямам опит с плетените влакна аз си взехPower Pro менте за 19лв ходих на два риболова не виждам някаква поромяна по влакното здраво е ще го видим що за менте е
това е от мен :) :) :)
kiks_lp
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kiks_lp »

Аз си купих AWA - SHIMA вече ходя 6 пъти и сам много доволен.Здраво е и се замята добре
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

kiks_lp написа:Аз си купих AWA - SHIMA вече ходя 6 пъти и сам много доволен.Здраво е и се замята добре
А да споделиш от къде го взе?
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Re: Плетено влакно

Мнение от lorda »

maznislav написа:Ще бъда благодарен ако някои от Пловдив сподели къде мога да си купя PowerPro което беше дискутирано , че е менте ... 15 -17 лв .. или да ми даде препоръка какво точно влакно да си взема до 30 -35 лв диапазон. Благодаря
http://forum.nariba.com/viewtopic8397.html
За коментираното влакно в тази статия става дума :)

Пиши на лично ще те заведа.
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Плетено влакно

Мнение от Камбата »

Смятам да си взема някакъв брейд за спининг,около 0.12-14мм.Някой знае ли къде във Варна може да се намери нещо подобно?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Колеги в София само на Илиенци ли го има въпросното Пауър Про?
simbat
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от simbat »

В момента най доброто плетено влакно в САЩ е Fireline на Berkley.
Почти всички спинингисти,които познавам ползват такова.На цена е колкото Power Pro,но не знам дали го внасят в БГ.
Аватар
li4ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от li4ko »

Ползвам новия плетеняк на суфикс много добро влакно
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

суфикса е супер за беркли нямам наблюдения,но суфикса е мноооооо добро и с точен диаметър
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Мислех да се въздържа от коментар по темата щот съм взимал доволно такива баш по тая тема амЪ ........... Тъй преди това да спомена че оценката ми се базира само и единственно на личен опит с над 40 вида ( като фирми иде реч а не като диаметри :wink: ) брейд ! Тъй по упоменатите до тука "плитки" - Fireline става за тролинг , тапа , фидер , спинингуване от лодка но не и за интензивен спининг от брега ! AWA - SHIMA нямам а и не вярвам някога да имам :wink: Суфикса не става за нищо :idea: Има доста по-евтини брейдове с много по-високо качество ! Как да направиме съпоставка колко точно отговаря диаметъра на брейда ? Ами много просто - взимаме монофил ( примерно Аяка на Мусат или Строфт щот са достъпни и отговарят на обявените показатели за разлика от доста други монофили ) 0.14мм и го съпоставяме примерно със Суфикс който също е определен с такава дебелина . Каква е изненадата ни след като откриваме че Суфикса уместо да отговаря на 0.14 иде между 0.27 и 0.30мм ? Ми при положение че сме си мислели че отговаря на обявеният диаметър - голяма ! Ако търсиме точен диаметър си купуваме брейдове на Варивас , Унтика , Сасаме и още няколко къде от тука няма как да ги вземеме ! Точно по тази причина винаги съм препоръчвал да се взимат Пауър Про , Спайдер или Стер ( брейдове с много добри показатели при спинингоулова и припокриващи се по отношение цена / качество ама това не точно на нашият пазар :wink: ) !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”