Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

три часов риболов 2 (+1час бонус )
три часов риболов 2 (+1час бонус )
здравейте приятели на риболова днес имах щастието да посетя враждебна бях прецакан от колегата щеше да ме смени за целият ден но му изникнала работа но да си призная добрече така се получи че ако се бях залостил от 7-8часа сигурно щяха да ми изпадат ноктите от студ
но да се пренесем към водоема със стъпването на леда се започна един студ нечовешки но сърце рибарско не иска да се отказва застанах на предишното място на което бях ловил и знаех че се събират риби и с пускането се започна една сеч но след 2 часа червеноперките спряха и започнаха едни костурчета по 20-30гр и реших да се преместя в търсене на по-едри червеноперки имах късмет намерих място на което излизаха по едри но и по редки риби но за мен беше по добрият вариант защото да вадиш и да откачаш рибите означава ръката постоянно да ти е мокра левачката направо започна да ми отказва и за това няма снимки след вторият час но стига съм дрънкал НЕКА ДОКАРАМ СТУД И ЛЕД ТАМ КЪДЕТО НЯМА
тук се виждат няколко откачакли като мен да се крият на завет

ето след час резултата след това студът запоична да ме обзема и намалих снимането

ето още малко снимки

и сека вече се преместих за по стабилни перки размера на рибите предимно беше този:

но нелипсвака и бонусчета :

и до тук ми стигнаха силите за снимки
п.п наслука колеги и колешни

тук се виждат няколко откачакли като мен да се крият на завет

ето след час резултата след това студът запоична да ме обзема и намалих снимането
ето още малко снимки
и сека вече се преместих за по стабилни перки размера на рибите предимно беше този:
но нелипсвака и бонусчета :
и до тук ми стигнаха силите за снимки
п.п наслука колеги и колешни

- mitko ribara
- ще става разбирач
Re: три часов риболов 2 (+1час бонус )

Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хубав излет, но в едно изречение 

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
колега така си пускам темите запазена марка ако не ви допада кажете И ТУК НЯМА ДА ПУСКАМ ТЕМИ та да е мирно това с критиките ме подлудяваbat_boiko_nikolov написа:Хубав излет, но в едно изречение

-
- научил се да хвърля
Незнам колегата какво има впредвид, може би, че не си върнал рибата обратно... Но на тоя студ.. и като знам костурите как лакомо взимат стръвта, не вярвам някой да оцелее. А и червеноперките не са от най-издръжливите риби... Аз ти права евала, че на тоя студ дето е стегнал си намерил време за любимото хоби, и надявам се, ти е стоплило рибарската душа 

Спокси колега ! Адмирации за успешния риболов и най-вече за това, че си изтърпял нечовешкия студ !! Аз колкото и да искам - в такова време не стъпвам из гьоловете. Евала още веднъж и продължавай с темите, без да ти пука за нЕкои работи 
Поздрави и наслука !!

Поздрави и наслука !!
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Поздрави за успешния риболов!
Благодарности за пратката студ!
Вече -4,5C. От доста време не е било толкова студено и дано да е за дълго.
Другия път още повече риби и по -човешко време!
Благодарности за пратката студ!

Другия път още повече риби и по -човешко време!
Риболовът не е слука,а наука!
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, не те критикувам !kuzmish написа:колега така си пускам темите запазена марка ако не ви допада кажете И ТУК НЯМА ДА ПУСКАМ ТЕМИ та да е мирно това с критиките ме подлудяваbat_boiko_nikolov написа:Хубав излет, но в едно изречение
Щом искаш това да е твоята запазена марка, добре .
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- antivik
- кандидат преподавател
Поздрави и поклон за героизма да изтраеш такъв студ, а нещо за вътрешно подгряване не ползваше ли
. Па като гледам последните 2 снимки и при вас перката си върши коронния номер-като я фанеш да те осере
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Перфектна ти е темата,бях там и в тоя адски студ КОЛЕГАТА се е постарал да снима и да пусне материал,за своя излет за всички който стоят пред компа и не могат да отидат някаде да помръзнат по една или друга пречина.ЕВАЛЛА ОТ МЕН КОЛЕГА,даже малко ти позавидях за темпото с което дърпаше рибоците.kuzmish написа:колега така си пускам темите запазена марка ако не ви допада кажете И ТУК НЯМА ДА ПУСКАМ ТЕМИ та да е мирно това с критиките ме подлудяваbat_boiko_nikolov написа:Хубав излет, но в едно изречение

И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
-
- вече хвърля и на тежко
Голям студ си брал! 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Стоически си удържал на кучия студ и леден вятър, рибки си надърпал, браво! НЕ обръщай внимание на критикарите, за критика и завист сме номер едно ние ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Перфектен репортаж. Днес попътно проверих обстановката на водоема, без въдица. Имаше около 50-60 рибари, но нямаха същата слука като теб. Тук там вадеха дребни костурчета и червеноперки. Лед около 10 см., като на места пукаше неприятно.