За толстолоб

Модератор: Paublo_Eskobar

anatom
разбира нещата
разбира нещата

За толстолоб

Мнение от anatom »

Здравейте бих искал да попитам знаещите за рецепта за захранка на толстолоб монтажа е тапа и отдолу прожина със две куки
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: За толстолоб

Мнение от Petar Nedev »

Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

anatom написа:Здравейте бих искал да попитам знаещите за рецепта за захранка на толстолоб монтажа е тапа и отдолу прожина със две куки
Колега, много е лесно да задаваш въпроса и съответно е по трудно да се поразровиш из сайта и да намериш монтажи и всякакви тем подобни теми наподобаваща на твоята . Истината е там , че от толкова много теми пуснати и недоисписани (поради простата причина , че на въпроса вече е отговорено) и няма смисъл да се дъвче едно и също нещо по 100 пъти, когато потърсиш в търсачката някаква тема ти излизат една камара постове , но не и това което искаш да видиш, не си свършваш работа и съответно задаваш въпроса в даденият подфорум, и колегите ти отговарят със съответната тема . Аз лично също съм изпадал в такава ситуация , не е приатно когато не намираш темата която търсиш, но съм се ограничил с пускането на безмислени теми, поради простата причина , че когато някой потърси намира небвалици като тази която пиша в момента ,а не хранилка и монтажи за Толстолоб.
Изображение
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

Колега при мен най-добри резултати е имало на захранка Sensas Mondial F за платика(пробвал съм и тази за шаран,но тя е с по-едри частици) 2.5кг като към нея добавям 0.5кг бисквитена или шоколадова галета.Важен момент е овлажняването на захранката,трябва да е леко овлажнена,колкото да се задържа на спиралата.Целта е като падне във водата да се образува облак и да се отделят частици за около 20-30 мин.Опитвал съм и на всякакви други захранки от рода на ягода+коноп и тнт.Въпроса е да улучиш вкусовите изисквания на рибите на дадения водоем.
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”