Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Марица
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Марица
Колеги защо никой не пише за марица.Сега като ходих до Димитровград разговарях с колеги и хората вадят редовно амури до 5кг и шарани.Ако си пазите местата разбирам но поне споделяйте за риболова.Това е една от най дащните реки а инфо няма. 

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
миналата година сигурно бях поне 10 пъти по марица за шаран но за сажаление нищо
1 около 2 кг 
на 5 минути път съм от реката ! от много места чувам че вадели много шарани но аз май съм се побъркал на тема амури
) и съм всяка седмица на теца но мисля че е кеайно време да се взема в ръце и да направя 1-2 излета по марица 

на 5 минути път съм от реката ! от много места чувам че вадели много шарани но аз май съм се побъркал на тема амури

- kocet0
- вече хвърля и на тежко
:)
Здрасти колега
Ами да ти кажа аз ходя на 6 и 9 км. около Пловдив ... на плувка излизат костур , перки , каракуди и чат пат дребни кефалчета и уклей ... за амур нищо не мога да ти кажа , но за шаран хората казват че взима само през нощта и то рядко ... трябва обилна захранка и много търпение ... Това знам аз ... 

SPINING FOREVER 

Здравей, snegk
За амури не съм чувал, шарани има, и то доста солидни животинки, местата около пловдив, на които се вадят и където ходя най-често не са малко, но честно - ден с ден не си отива.
Последните пъти обаче само кефалчета, сомчета и костур на блесна.
Ако те интересуват конкретни места около пловди - питай, нито реката е моя, нито пък аз съм ги измислил
За амури не съм чувал, шарани има, и то доста солидни животинки, местата около пловдив, на които се вадят и където ходя най-често не са малко, но честно - ден с ден не си отива.
Последните пъти обаче само кефалчета, сомчета и костур на блесна.
Ако те интересуват конкретни места около пловди - питай, нито реката е моя, нито пък аз съм ги измислил

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
амури има в марица,но се ловят рядко.миналата година едни приятели изкараха цялото лято пред острова на бай киро на 6-ти км.само шарани и сомове,ако си решил да идваш тук за риба ми пиши и лично ще те заведа на шаранските места.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Хе че хубава тема!
Има много амур в реката, дойде от изтърваните язовири. Лови се в рамките на града над стария мост - верно че има колеги дето си траят
Надолу към с.Брод пак излиза, на устието на Мартинка редовно дава, към Н.Надежда пак
Обаче - има 2 бригади ``електричари``, в последно време нанасят много щети. В събота бяхме за сом, беше невероятно да гледаш как се хранят добичетата - красота! В неделя отново.... все едно риба е нямало.
Пак за амура - над моста често излиза на доматче, но понеже там още има гадории от канала хич и не стъпвам.
snegk, като идваш насам обади се задължително, ще измислим нещо

Пак за амура - над моста често излиза на доматче, но понеже там още има гадории от канала хич и не стъпвам.
snegk, като идваш насам обади се задължително, ще измислим нещо

-
- и господ не е толокова добър
Ей заради такива пичове съм във форума.На последния риболов на язовира дойдоха хора само дето сме се виждали единпът на теца и единия носи кафе и кола,другия лед и сок,третия носи пържена риба а непознати колеги ходиха да ми вадят пиявици,други ми оставиха царевичка.Това се казва уважение.Има доста стойностни колеги между нас.
- ribarq
- сериозен играч
Re: Марица
Привет Илия ! на моста до димитровгад ходих с 1 колега от форума !snegk написа:Колеги защо никой не пише за марица.Сега като ходих до Димитровград разговарях с колеги и хората вадят редовно амури до 5кг и шарани.Ако си пазите местата разбирам но поне споделяйте за риболова.Това е една от най дащните реки а инфо няма.
на следващие ден пак ходих ! ето резултата http://forum.nariba.com/viewtopic9249.html
един дядка ми разказва как са искарали 17 кг амур

абе тия места дето си ги писъл няма място дето не съм изкарвал риба !kendo написа: Има много амур в реката, дойде от изтърваните язовири. Лови се в рамките на града над стария мост - верно че има колеги дето си траятНадолу към с.Брод пак излиза, на устието на Мартинка редовно дава, към Н.Надежда пак
Обаче - има 2 бригади ``електричари``, в последно време нанасят много щети. В събота бяхме за сом, беше невероятно да гледаш как се хранят добичетата - красота! В неделя отново.... все едно риба е нямало.
само че все непозволени размери