Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Марица
Модератор: sapuna
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
колеги днес с един приятел бях на марица в димитровград и хванахме около 15 каракуди , 4 6аран4ета,3 мрани,2 уклея,1 клен,1сом4е около 1кг
естесвено пуснах мрените,6аран4етата,клена и сом4ето.доволен съм като за последен риболов на марица,за6тото утре си заминавам за софия
но напражих горе долу добър излет 

Здравейте колеги,за съжаление този сезон въобще не съм ходил по марица,бях на Доспат за 10 дена и сега съм в ремонт в къщи и хич не ми остава време за риболов,за това не мога да дам достоверна информация.ANGEL 123 написа:snegk.... сефте чувам за амур там
![]()
![]()
Колеги от фирмата в която работя висят всяка вечер от години там и никой не е казвал такова нещо!
и като се замисля миналата година при наводненията може да се е изсипала някоя бройка от някой язовир
или надоло към свиленград където е пълноводна реката
абе мисля, че няма ще се изненадам много ако излиза някъде амур
![]()
![]()
Неделчо от Димитровград да каже
Отгоре е колекторът на стария мръсен канал, още изпуска мръсотии и макар че по 3-те бента под него държи много риба - точно там се задържа от едно време амур и шаран не ми се цапат кордите с л..наКакво искаш да кажеш че има годаорий на моста ?

ПС - ribarq , тия с тока с гумени лодки ли са, че съм им приготвил 6/0 съчми? Не съм ги засичал, но виждам какво е след тях 1-2 дни