Марица

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

колеги днес с един приятел бях на марица в димитровград и хванахме около 15 каракуди , 4 6аран4ета,3 мрани,2 уклея,1 клен,1сом4е около 1кг :wink: естесвено пуснах мрените,6аран4етата,клена и сом4ето.доволен съм като за последен риболов на марица,за6тото утре си заминавам за софия :cry: но напражих горе долу добър излет :D
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

ANGEL 123 написа:8) snegk.... сефте чувам за амур там :smt103 :smt103 :smt103 Колеги от фирмата в която работя висят всяка вечер от години там и никой не е казвал такова нещо! :smt017 и като се замисля миналата година при наводненията може да се е изсипала някоя бройка от някой язовир :roll: или надоло към свиленград където е пълноводна реката :smt017 абе мисля, че няма ще се изненадам много ако излиза някъде амур :shock: :shock: :shock: Неделчо от Димитровград да каже :wink:
Здравейте колеги,за съжаление този сезон въобще не съм ходил по марица,бях на Доспат за 10 дена и сега съм в ремонт в къщи и хич не ми остава време за риболов,за това не мога да дам достоверна информация.
Аватар
kendo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kendo »

Какво искаш да кажеш че има годаорий на моста ?
Отгоре е колекторът на стария мръсен канал, още изпуска мръсотии и макар че по 3-те бента под него държи много риба - точно там се задържа от едно време амур и шаран не ми се цапат кордите с л..на :twisted: М/у другото уловът на амур в реката според мен е просто случайност, не знам някой специално да го търси. Излиза покрай шарана, а и не съм чул скоро за извадени по-големи от 6-7 кила, може би някой друг колега ще каже дали е така :?:
ПС - ribarq , тия с тока с гумени лодки ли са, че съм им приготвил 6/0 съчми? Не съм ги засичал, но виждам какво е след тях 1-2 дни :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”