Колеги, кажете има ли шанс да се хване ШАРАН с плетена корда

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

шаран с плетено за основно не е за препоръчване, защото ще берете ядове. За поводи ВИНАГИ, но потъващо такова!
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Жоро, не разбрах точно към кой е отправено писмото ти, но това за предаването от р. Лом заинтригува мен :oops: Всъщност ми е доста близко и ми е много интересно да видя какво ще снимате там. Кога ще сте на р. Лом, за да отскоча в случай, че не съм зает ?
Иначе Дунава все още е "яко пълен"- тъкмо беше спаднал малко, но тази седмица виждам че пак се покачва :roll:
Наслука и успех на предаването!!
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Стефко на теб писах за водачите....ще ти пиша кога точно ще сме там...може би около 20ти....или преди Пожарево или след него...сега уточняваме всичко...
Ами като го намислите съвсем, пусни някаква инфо и може да се появя да ви погледам... Какъв е всъщност интереса ви към р. Лом?! Аз лично много слабо познавам тоя обект :oops:
А за водачите и плетеното влакно - не ми допада идеята да го ползвам за основно (а и си е соленичко все пак) :? . Виж за поводи ми се струва доста добро хрумване и тепърва ще го пробвам :wink: :lol:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

а на самата река на мястото на вливането и в Дунав има щука а и разни други влизат....няма да ни е първото ходене там..проблема е високия Дунав! а като ти кажа вземи си и въдиците ще те снимаме и тебе
Хм, и аз предполагах, че там ще да се навъртат разни "дунавски" видове, но ми беше по-интересно да науча нещо за самата река Лом. Ходил съм на нея като дете в района на с. Ружинци и се сещам, че иамше хубава черна мряна, уклей и клен, но все пак беше доста отдавна...
А за снимането: не за това ще дойда (евентуално). Не ми е присъщо някак си да съчетавам риболова с показност или стремеж да се доказвам :oops: :oops: (аз затова и доста време се колебаех дали да се регистрирам тук, но все пак прецених, че има интересни неща и е полезно да се обсъждат с колегите). Риболова го ползвам в голяма степен, за да избягам от всичкия народ, шум и глупост на работното ежедневие... :evil: , та идеята да съм за риба и покрай мен да се суетят една камара хора с камери и други техники хич не ми допада (без да се засягаш). По скоро бих дошъл да видя, а и да понауча нещо ново разбира се :wink: :lol: .
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

напротив така е единствения начин колегите да те нарекат егуист...я ела па ще пийнем по едно две..ще си побъбриме пред камерата ще се пробваме па ако е рекъл господ и ще хванеме!..ако не поне ще се изкефиме на комарите и на пържолки на жар с биричка и така...
.
Така като хортуваш по-съм съгласен :wink: :lol: Шегувам се разбира се :) Ако ми е възможно наситина ще гледам да намина, независимо дали с или без въдици - поне ще се запознаем и ще се почерпим по "рибарски". А това с комарите - може и тях да хвърлите на скарата, но гледайте да е по-глоемичка, че са като гугутки (или както обичаше да казва един познат: като кръстоска между хеликоптер и крокодил:shock: :lol: )
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:shock: :shock: Верно, бе - комари като петли!?! Спуснат се гепат на детето кебапчето и го отнесат :shock: :shock: :!: :?: Знаете ли, че по това време може да се хване змиорка .. - в тревата - сутрин по тъмно :?:
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:lol: :lol: Може и да не заеш, но се хващат :!: :D :D Имаше чешко научно- популярно филмче където показваха много и ясно как го правят :lol: Тука също се прави нещо подобно на чешкия начин, но... повече не казвам по обясними причини 8) 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”