Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Колеги, кажете има ли шанс да се хване ШАРАН с плетена корда
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
Жоро, не разбрах точно към кой е отправено писмото ти, но това за предаването от р. Лом заинтригува мен
Всъщност ми е доста близко и ми е много интересно да видя какво ще снимате там. Кога ще сте на р. Лом, за да отскоча в случай, че не съм зает ?
Иначе Дунава все още е "яко пълен"- тъкмо беше спаднал малко, но тази седмица виждам че пак се покачва
Наслука и успех на предаването!!

Иначе Дунава все още е "яко пълен"- тъкмо беше спаднал малко, но тази седмица виждам че пак се покачва

Наслука и успех на предаването!!
Ами като го намислите съвсем, пусни някаква инфо и може да се появя да ви погледам... Какъв е всъщност интереса ви към р. Лом?! Аз лично много слабо познавам тоя обектСтефко на теб писах за водачите....ще ти пиша кога точно ще сме там...може би около 20ти....или преди Пожарево или след него...сега уточняваме всичко...

А за водачите и плетеното влакно - не ми допада идеята да го ползвам за основно (а и си е соленичко все пак)

Хм, и аз предполагах, че там ще да се навъртат разни "дунавски" видове, но ми беше по-интересно да науча нещо за самата река Лом. Ходил съм на нея като дете в района на с. Ружинци и се сещам, че иамше хубава черна мряна, уклей и клен, но все пак беше доста отдавна...а на самата река на мястото на вливането и в Дунав има щука а и разни други влизат....няма да ни е първото ходене там..проблема е високия Дунав! а като ти кажа вземи си и въдиците ще те снимаме и тебе
А за снимането: не за това ще дойда (евентуално). Не ми е присъщо някак си да съчетавам риболова с показност или стремеж да се доказвам

.напротив така е единствения начин колегите да те нарекат егуист...я ела па ще пийнем по едно две..ще си побъбриме пред камерата ще се пробваме па ако е рекъл господ и ще хванеме!..ако не поне ще се изкефиме на комарите и на пържолки на жар с биричка и така...
Така като хортуваш по-съм съгласен