Струма между Жабляно и Земен

Модератор: Кърцата

Аватар
Васкоо
новобранец
новобранец

Струма между Жабляно и Земен

Мнение от Васкоо »

Ще бъда много благодарен, ако някои сподели във форума, дали утре си струва да бием път трима души до Земен и околностите (освен заради красотите). Каква риба може да се лови на реката по туй време - абе въобще освен тен и бирен махмурлук друго лови ли се?! :drinkers:
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Re: Струма между Жабляно и Земен

Мнение от Mitak »

Васкоо написа:Ще бъда много благодарен, ако някои сподели във форума, дали утре си струва да бием път трима души до Земен и околностите (освен заради красотите). Каква риба може да се лови на реката по туй време - абе въобще освен тен и бирен махмурлук друго лови ли се?! :drinkers:

лови се и риба но за там кадето сте тръгнали нямам инфо как са нещата..... а на долу си е лятна картинката малко вода бистра беше миналата седмица... мряна и кефал си дава доволно зависи от метода на ловене аз лично ги моря на леко
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Аз пък да ти кажа:нищо не ви пречи да прескочите и до Лобош(Пчелина).......
Аватар
Васкоо
новобранец
новобранец

Мнение от Васкоо »

8) Благодаря за идеята, но нещо сме решили че ще мааме със сопите по някоя рекичка на плувка, най- много да продължа самоучението по спининг. Засега са ни интересни Струма между Лобош и Невестино (Раждавица - Невестино пробвахме - резултат чудесен, остана Земенският пролом) и Малки Искър в средното и долното течение и Батулийска цялата. Преди пет години правихме преход от Мургаш по цялото течение на Батулийска - на 5-6 км от изворите се чувствахме като в битката за Сталинград - тия свинье не знам с какво гърмяхя, но по-скоро изглеждаше, че искат да преместят коритото и цялата долина на реката през баира :evil: . А предполагам знаете че от кариерата на Полска Скакавица в Земенския пролом практикуват три в едно - взрив, ток и хлорна вар. Е те затуй питям я за места около Земен.
Нещо па се впрегнах на ГАДОВЕТЕ :twisted:
zinkpower
новобранец
новобранец

Мнение от zinkpower »

Преди две седмици ми се похвалиха ,че на 1 км след Земен са хванали балканска пъстърва на блесна около 1.5 кг.В участъка този участък ходи често един приятел и мори мряна и пъстърва.Използва монтаж полутежко и плувка,стръв - предимно зеленка.Имайте впредвид ,че Струма след яз.Пчелина е с доста ниско ниво.След Земен може би е по-пълноводна.След 10 дни и аз сам решил да мина натам ,така че пусни инфо след излета.Наслука.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”