Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Средни Рът - До Правец
Средни Рът - До Правец
Здравейте колеги, нов съм тук, и ми е много драго , че открих този прекрасен форум който вече от няколко дена ми взима цялото свободно време за да чета, искам да споделя с вас едно прекрасно за мен място, което се намира близо до Правец, по стария път към Роман.
Реката която минава от там е Малки искър и от около 18-20г. почти непропускам година през която да отида няколко пъти на излети за по няколко дена и на различни места. Като риба за последно с компанията вадихме, каракуда, клен,оклей,черна мряна ,средни, но има и големи рибоци аз лично съм виждал поне 2кг. клен да вадят отам, а също и да влизат с харпун и цяла екипиривка за гмуркане, природата в района е невероятна ето и малко снимки от различни места по реката.
Предполагам някой от вас го знаят, но други не
Някой ако иска още инфо нека да ме пита, нпр.

[/img]

Реката която минава от там е Малки искър и от около 18-20г. почти непропускам година през която да отида няколко пъти на излети за по няколко дена и на различни места. Като риба за последно с компанията вадихме, каракуда, клен,оклей,черна мряна ,средни, но има и големи рибоци аз лично съм виждал поне 2кг. клен да вадят отам, а също и да влизат с харпун и цяла екипиривка за гмуркане, природата в района е невероятна ето и малко снимки от различни места по реката.
Предполагам някой от вас го знаят, но други не
Някой ако иска още инфо нека да ме пита, нпр.

- riboxva6tacha
- ще става разбирач
=
добре дошъл и наслука.пожелавам ти всички излети във успешни