Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Платена любоФ, или ловят ли евтините воблери !?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- разбира нещата
Платена любоФ, или ловят ли евтините воблери !?
Тъй...
Неделя ден за бездействие, прогнозите бяха за горещини. Забраната за риболов единственно ни спираше да идем някъде поне да похвърляме. Всичко беше решено когато звънна телефона и гласа на kroumoff, и със спокоен и равен тон спомена за един относително близък платен язовир на който можеше поне да похвърляме.Речено сторено.
Около 11.00 ама баш по ракийно време, бяхме на мястото и какво да видим, вода много, хора малко , никой нищо не лови - ужас. Ми, тъй и тъй сме там да опитаме късмета си. За час, час и половина сменихме де що има по кутийките които никак не бяха малко. Вероятно мъкнехме арсенал с който не би могъл да се похвали един средно зареден малък магазин. И нищо и нищо ... Дори прословутия тигър на екогиър този път ме предаде. Помислих, че примамките които обикновенно ползваме за малце едри и започнахме да мятаме УЛ джвъчки . Имаше някакви дребни подгонвания на каракуди
които удряха "наното" кой знае защо. Жегата вече ни съсипваше...както обикновенно става малко преди да си тръгнем.
Ииии както казва Марко Поло, сложих правилния цвят, направих точния кастинг ...
... още при приводняването БУУУУУМ , не разбрах какво стана ...
...чух само аванса ЗзЗзззЗзЗЗзЗзЗз ...
...и въдичката се сгъна на две ...
Викам 'фанах каракуда щото само те го биеха, баси !!!
До последни си мислех, че ще скъса но няколкото вземания на аванс явно омаломощиха "каракудата" и се оказа, че е прословутия митичен ...

Който се оказа, че май е най-големия който съм закачал досега :

Хубавец !!!
Който си замина да расте - естественно !

ПОЗДРАВИ !!!
Неделя ден за бездействие, прогнозите бяха за горещини. Забраната за риболов единственно ни спираше да идем някъде поне да похвърляме. Всичко беше решено когато звънна телефона и гласа на kroumoff, и със спокоен и равен тон спомена за един относително близък платен язовир на който можеше поне да похвърляме.Речено сторено.
Около 11.00 ама баш по ракийно време, бяхме на мястото и какво да видим, вода много, хора малко , никой нищо не лови - ужас. Ми, тъй и тъй сме там да опитаме късмета си. За час, час и половина сменихме де що има по кутийките които никак не бяха малко. Вероятно мъкнехме арсенал с който не би могъл да се похвали един средно зареден малък магазин. И нищо и нищо ... Дори прословутия тигър на екогиър този път ме предаде. Помислих, че примамките които обикновенно ползваме за малце едри и започнахме да мятаме УЛ джвъчки . Имаше някакви дребни подгонвания на каракуди

Ииии както казва Марко Поло, сложих правилния цвят, направих точния кастинг ...
... още при приводняването БУУУУУМ , не разбрах какво стана ...
...чух само аванса ЗзЗзззЗзЗЗзЗзЗз ...
...и въдичката се сгъна на две ...
Викам 'фанах каракуда щото само те го биеха, баси !!!
До последни си мислех, че ще скъса но няколкото вземания на аванс явно омаломощиха "каракудата" и се оказа, че е прословутия митичен ...

Който се оказа, че май е най-големия който съм закачал досега :

Хубавец !!!
Който си замина да расте - естественно !

ПОЗДРАВИ !!!
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Платена любоФ, или ловят ли евтините воблери !?
Добро ,,рибенце"
А воблерчето какво е ?

А воблерчето какво е ?
Риболовът не е слука,а наука!
-
- разбира нещата
Е как какво, от "ментетата" е .vladoto написа: А воблерчето какво е ?
Страйк про нано бейби, кленско жълто, черен гръб.
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А, това исках да разбера ,че е страйк про.Аз без това менте за риба не тръгвам.Сигурно имам най- много уловени кленчоци на него.Като се поизправи тройката я сменявам с 10 -ка и пропуските намаляват съвсем.
Айде другия път още по- голям !
Айде другия път още по- голям !
Риболовът не е слука,а наука!
Супер хубавец

По някой път ''ментето'' може да те изненада !!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- кандидат преподавател
Е и самоделките щом не са привлекли внимание си е било верно за капо.И все пак сте го спасили .Много добра рибка браво
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- разбира нещата
Да ти се връща, Ивчо .ivo75 написа:Много добра рибка браво

Факт !
"ментетата" удряд в земята "орГиналните" често и са ме спасявали от капо не веднъж. Понякога оригиналите излизат ментетата. 

-
- вече хвърля и на тежко
Тва е малко пресилено,винаги има изключения.Да нося няколо китаеца не ми пречи,още повече, че съм много доволен от бейбито на страик-про.Естествено,Бъсдеи,Теикълхаус,Джакал.Смит-еми всеки знае ,как работят......
Още едно хвърляне и тръгвам.....
- Vid
- кандидат преподавател
Че ментетата ловят, ловят наистина, особено ако има риба. Ловят обаче по-зле от оригиналите. Лично мен не ме кефи лошата им игра и усещането във върха на пръчката.
п.п. В Б-я вече не е ясно кое е менте и кое не, купуваме уж едно, а то се оказва друго... и така..
п.п. В Б-я вече не е ясно кое е менте и кое не, купуваме уж едно, а то се оказва друго... и така..
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Колега не знаеш колко си прав...Vid написа:В Б-я вече не е ясно кое е менте и кое не, купуваме уж едно, а то се оказва друго... и така..

Браво прекрасна риба .