Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум




Кефалена ФИЕСТА...
Модератори: emo vasilev, alekst
- Harmanlieca
- новобранец
- Мнения: 47
- Регистриран на: Нед Юли 22, 2007 8:10 am
- Местоположение: Harmanli,Burgas
- Камбата
- сериозен играч
- Мнения: 2378
- Регистриран на: Нед Ное 26, 2006 6:05 pm
- Местоположение: Варна,Морето,сините вълни...
- Обратна връзка:
batmilen написа:Кви са ЛАВРАЦИ от ПИКАДИЛИ...преди месец и нещо и аз си купих...ама не ми харесаха....имаха вкус на пържола...тея ЛАВРАЦИ ги гледат в сетки в съседна Гърция...и ги хранят с фураж и рибно брашно...![]()
За повече инфо питай Калканчо...или майка му...нали е в рибния бизнес
И на мен ми замязаха на лавраци,ама не бях сигурен.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
лаврака се цепва напречно с нож на няколко места от двете страни и се намазва обилно от вън и от вътре със предварително приготвена хомогенна смес от зехтин (хубав), пресен лимонов сок (2 към 1), сол и риган. оставя се за 15-тина минути и се мята на барбекюто или на силна ел. скара. обръща се няколко пъти докато хване коричка и неколкократно се маже със сместа. след като се опече изливате остатъка върху рибката. съчетана със студено бяло вино (шардоне примерно) тази симфония се отдалечава много от паржолата, пък нека да е от развъдник...batmilen написа:Кви са ЛАВРАЦИ от ПИКАДИЛИ...преди месец и нещо и аз си купих...ама не ми харесаха....имаха вкус на пържола...тея ЛАВРАЦИ ги гледат в сетки в съседна Гърция...и ги хранят с фураж и рибно брашно...![]()
За повече инфо питай Калканчо...или майка му...нали е в рибния бизнес
...когато няма риба, и жабата е рак...
-
- новобранец
- Мнения: 51
- Регистриран на: Пет Сеп 15, 2006 10:25 pm
- Местоположение: Варна
-
- новобранец
- Мнения: 51
- Регистриран на: Пет Сеп 15, 2006 10:25 pm
- Местоположение: Варна