Зимен комплект Mikado Royal Fishunters

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Публикувай отговор
Мънцата

Зимен комплект Mikado Royal Fishunters

Мнение от Мънцата »

Здравейте колеги, продавам горепосочения комплект дрехи. Обличан е не повече от два-три пъти, размера е XL, но реалния според мен е ХXL, защото аз съм 120кг, 183см висок и ми става идеално! Единствената забележка е, че на долнището отпред, над ципа има разшито около 3-4см, което може да се оправи за 5 минути. Нарочно съм го снимал, за да се види. Ето линк за повече информация относно продукта http://www.katalog.mikado.pl/katalog/tekstylia/uma-mc2/
Гугъл преводача казва следното :D
UMA-MC2 Изключително елегантен комплект се състои от сако и панталони, изработени от Comfortexu с допълнителни мембрана "Thermolite Плюс". Изключително меки, удобни и топли дрехи, налични в тъмно зелено за по-хладните сезони. Цялата дреха е импрегниран, така че водата не прониква във вътрешността. Jacket оборудван с шест големи джобове, с помощта на допълнителни мембрани "Thermolite Плюс" Dupont и топли подплати за памук, перфектно ви предпазва от студ, вятър и дъжд. Soft, удобни и топли панталони оборудван с шест големи джобове създават усещане за топлина и комфорт.
Не съм убеден обаче, че са устойчиви на вода, както пише :!: Не съм ги и пробвал де :D Материята иначе е супер мека, мисля че е полар.

Снимки /извинявам се за качеството, ако се наложи ще снимам отново/

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Ето това е забележката
Изображение

Изображение

Цената в магазина беше 280лв, аз ги купих със отстъпка 50%, защото правеха разпродажба и беше последния комплект, сега им търся 100лв!
Комплекта се намира във Варна и пътува с куриер в цялата страна, за сметка на купувача, с опция да се види преди да се плати. За купувач се смята първият, написал в темата Купувам!
За контакти: в темата, ЛС и 0899/202202
p_zarkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Зимен комплект Mikado Royal Fishunters

Мнение от p_zarkov »

Колега има ли качулка ,че не видях на снимките ?
Мънцата

Мнение от Мънцата »

p_zarkov написа:Колега има ли качулка ,че не видях на снимките ?
Няма качулка колега :D

п.п. Някой би ли ми обяснил защо ми е преместена темата в "Нериболовни"? :roll: Защото това са точно риболовни дрехи, не вярвам някой да тръгне по центъра на кафе с тях :roll: В същия момент има много други обяви със сходно съдържание, които са оставени в "Риболовни" :roll:

п.п. Обявата от днес върви на още едно място!
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Комплекта запазен за оглед :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”