Отзиви за марката FLADEN

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
winner78
новобранец
новобранец

Отзиви за марката FLADEN

Мнение от winner78 »

Здравейте колеги.
Искам да чуя мненията Ви за марката FLADEN. Понеже тук в Швеция тя е най-евтина, а и имат пълна гама от оборудване и облекла. Ползвате ли техни продукти?
Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Отзиви за марката FLADEN

Мнение от Naas »

Имам няколко блесни и клатушки от тази марка които са ми подарък от Англия ......

Първо - не се въртят!
Второ - ръждясаха :lol:

За други продукти на марката не мога да кажа :wink:
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Кои продукти точно те интересуват,колега?
Ползвал съм техен монофил-под средното ниво е.
Повечето блесни са им калпави/въртушките/,клатушките и морските им блесни биват/средна хубост/.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Имам доста воблери,клатушки и тежки блесни от тази марка.Воблерите още не съм ги пробвал-чакат си реда,че има много други преди тях ,ама за клатушките и тежките блесни мога да кажа много добри думи,в насока на спининг от брега на язовир с голяма дълбочина /10-15 м при незамръзваща вода/през зимата за тлъсти раирани лакомии :)
winner78
новобранец
новобранец

Мнение от winner78 »

Повече наблягам на спининга, по реките ходя по рядко понеже огромните реки където е вълнуващо да се лови са на 400/500 км от мен. Костур тук имало но аз не съм хващал, ловя липан , щука и някакви други едри където не им знам още имената. има и един вид нещо като примес м/у пъстърва и сьомга, - месото и е розово-оранжево. А тук още незнам дали има сладководни риби, . Към момента ме инрересува само клатушки(големи), и воблери -големи:)))
също и ако някой мухар ми даде съвет как се лови с мухарка ще съм много благодарен, вчера си купих първата мухарка , пръчка, макара, шнур, повод, мухи, в комплекта има и още няколко неща , който да си призная нямам и на идея за какво служат. Купих мухарката понеже тук в близост гледам как хора ловят огромни риби-сьомги на муха. и така и аз Ще ставам мухар!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: , маико мила първия път май ще съм голяма трагедия, ще трябва да подбирам места кадето има по малко хора да ми се смеят :D
:D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”