Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Моля за мнение!
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Моля за мнение!
Харесал съм си макара SPRO Inspiration 920 в характеристиката на която пише,че е с неръждаеми лагери.Освен това има двойна дръжка,което е съществено за лесното и напипване без да поглеждаш към нея.Сравнително бързооборотна е за спиниг и сбиролино и е с усилен бигел.Не смятам да ловя с нея китове,но дали ще издържи на нещо по-голямо,макар да е се надявам много да ми се закачи такова:D ?Само дето не съм сигурен дали някой я е употребявал за морски риболов,например с чепаренце или далечно замятане на сбиролино с мухички.Моля ако имате такъв морски или какъв да е друг сладководен опит с нея да ми дадете отзиви както и за нейната устойчивост и износване.Благодаря!
Re: Моля за мнение!
Spartan написа:.Освен това има двойна дръжка,което е съществено за лесното и напипване без да поглеждаш към нея.
И аз така напипвам жената нощем без да гледам към нея

едва ли са я направили с двойна дръжка за по лесно напипване: МИСЛИ малко по трезво,макарата е мачова явно

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Сравнително малко е тежичка,но като ти е по мерак ,земай я,за тези пари добра ще да е добре,не е чак толкова бързооборотна,при 5,3:1 като при мачовите 6:1 ИЛИ 6,2:1 и е с две дръжки.

http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=6575

http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=6575
Последно промяна от bobo_33333 на Съб Дек 24, 2011 9:40 am, променено общо 1 път.
Аз там съм пораснал...
Да,разбирам че е мачова,но тъй като не употребявам този вид въдици мисля да я използвам при един лекичък телескоп с водачи,който има приставка за прикачване на макара.Питах дали има опит с нея /лош или добър/ с каква да е въдица,а не за общо мнение.Предимства и недостатъци на самата макара като конструкция и изпълнение...
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Не ,не разбираш,НЕ Е мачова,Spartan написа:Да,разбирам че е мачова,но тъй като не употребявам този вид въдици мисля да я използвам при един лекичък телескоп с водачи,който има приставка за прикачване на макара.Питах дали има опит с нея /лош или добър/ с каква да е въдица,а не за общо мнение.Предимства и недостатъци на самата макара като конструкция и изпълнение...
извинявам се за
,но макарата няма нищо общо с мачовите,които освен големите обороти имат и по плитки шпулиобщото мнение

http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... gend-HS-FD
Тази макара е по скоро за фидер,което би трябвало да значи че е доста зрдава.
За твоето леко телескопче с водачи ти трябва по лека макара

Поздрави и весели празници.
Аз там съм пораснал...
здравеите нов съм във този форум бих искал мнение за тази макара корморан BBS 7PiF
макарата ще я използвам за шаранджиски риболов за разпъване от лотка на пясачник