SPLENDID

Модератор: sapuna

vladimir_petrov
новобранец
новобранец

SPLENDID

Мнение от vladimir_petrov »

някои ползвал ли е тази марка влакна?искам да знам струват ли си парите 4е се каня да си закупя ето и линк...... http://www.store-mania.com/%D1%81%D0%BF ... 6%D0%B0/10
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: SPLENDID

Мнение от boki speca »

Моето се претри за нула време.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
vladimir_petrov
новобранец
новобранец

Мнение от vladimir_petrov »

защото не ми се дават 55лв. за power pro май...и в края на краищата колко по здраво 6те е,че да дам токова пари....нз. ама много се чудя понеже като почна да ходя за риба съм всеки ден...ако режа по половин метър след всяко висене край водата...за месец да си изям 15/20м. влакно,9 месеца ходене за риба по 20м горе долу за 1 сезон трябва да ми стигне влакното а за 20 лв. не е зле!Ако пък взема про-то колко да е по здраво 2-пъти повече(значи 2 сезона да го полззвам(И ТО СЕ ПОЛУЧАВА СЪЩАТА РАБОТА МАИ)....НЗ и аз какво да мисля!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Вероятността да изхвърлиш половината от плетеното още на първият излет , ако до сега не си ловил с такова , е много по-вероятна при това чудо на риболовната индустрия наречено SPLENDID . Много се радвам като гледаш в толкова далечна перспектива ама .... Ако ти е зор да ловиш с евтин и що годе читав брейд си взимаш от така нареченото "менте" на Пауър Про за около петнайсетина лева и си свиркаш :wink: Как смяташ да ловиш та да се налага да режеш всеки път по половин метър от влакното ми е много интересно ? Инак за 46 лв. си взимаш Сънлайн който е по-добър вариант от Пауър Прото за 55лв.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Павел Иванов написа:Инак за 46 лв. си взимаш Сънлайн който е по-добър вариант от Пауър Прото за 55лв.
Абсолютно съм ЗА
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”